Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έγινε ξαφνικά το πρωί καλά ο Firmino “

Klopp: “ Έγινε ξαφνικά το πρωί καλά ο Firmino “

Ποιος άλλος θα μπορούσε να δώσει τη Liverpool σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League; Μα και φυσικά ο Firmino και σε αυτόν στάθηκε ο Klopp στη συνέντευξη τύπου.

“ Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Μια καλή εμφάνιση. Ήταν δύσκολο να αμυνθούμε, αλλά τα καταφέραμε. ” Είπε ο Γερμανός.

“ Όλοι οι παίκτες και οι 11 έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Ήταν όμορφα. ”

Για τους Sturridge και Firmino ο Klopp ανέφερε :

“ Πολυ πολύ καλή εμφάνιση από τον Daniel. Οι 3 στο κέντρο έκαναν μια τέλεια εμφάνιση. Βοήθησαν τον επιθετικό μας. Ήταν φαναστικό. Ήξερα, ότι ο Danny βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τώρα και του το είπα πριν το ματς. ”

“ Χθες, ο Firmino δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα να αγωνιστεί. Σήμερα (χθες) το πρωί ήρθε πριν την προπόνηση και μου είπε πως ήταν μια χαρά και μπορούσε να ανοίξει το μάτι του. Μας βοήθησε! ”

“ Ο Bobby ξεκίνησε από τον πάγκο, διότι στην προπόνηση της Δευτέρας δεν έδειχνε καλά και δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Τελικά, την τελευταία στιγμή μου ζήτησε να τον συμπεριλάβω στην αποστολή και αυτό έγινε. ”

“ Όταν, όμως έχει τον Daniel δεν υπάρχει πρόβλημα. Αναπλήρωσε το κενό του στο 100%. Ήταν πολύ καλό για εκείνον και μου άρεσε. Ο Bobby μπήκε μετά το 70’ και ήταν μια χαρά αυτό. ”

Για την εμφανής βελτίωση των Reds :

“ Θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να απαντήσω αν έχουμε βελτιωθεί, αλλά δε μπορώ. Ηταν διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο με την Tottenham, δεν έχει σχέση. Αν παίζεις με την PSG και βρεθείς στο 95% μπορεί να χάσεις και 5-0. Εμείς ήμασταν το 100% και κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

“ Δεν νομίζω να τους έχουν αντιμετωπίσει πολλές ομάδες με αυτόν τον τρόπο. Δεν θυμάμαι να είχαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Ίσως τις θυμηθώ, όταν δω ξανά τον αγώνα. ”

“ Όση ώρα είχαν την μπάλα στα πόδια τους αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Έπειτα, στις δικές μας επιθέσεις είχαμε υπομονή και κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Όλοι συμμετείχαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. ”

Σπουδαία νίκη για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com