Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ici c’est Anfield!!!

Ici c’est Anfield!!!

Πρεμιέρα με το δεξί για τους Reds! Η ομαδάρα του Klopp επικράτησε με 3-2 της Paris Saint-Germain σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Anfield.

Το παιχνίδι :

Α’ Ημίχρονο :

Η πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού έγινε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν μετά από τη σέντρα του Milner η μπάλα έφτασε στα πόδια του Van Dijk και ο Ολλανδός έκανε το σουτ και αναγκάσε τον Areola σε μια σπουδαία επέμβαση. Ο Γάλλος goalkeeper έκανε άλλη μια μεγάλη αποκρούση στο 8’ σε σουτ του Milner εκτός περιοχής. Ξανά ο Areola έσωσε την PSG στο 10’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Salah και μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο σουτ του Mane. Οι Reds απείλησαν και στο 15’ με την κεφαλιά του Gomez μετά από κόρνερ, που εκτέλεσε ο Salah. Οι Γάλλοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 16’ με τους Neymar και Cavani να απειλούν τον Alisson, ο Βραζιλιάνος όμως ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Εξαιρετική κίνηση και ντρίμπλα πάνω στον Neymar έκανε ο Mane στο 25’, ωστόσο το σουτ έφυγε αρκετά άουτ. Γκολ για τη Liverpool στο 31’!!! Ο Wijnaldum βγάζει τη σέντρα, η οποία περνάει από όλους και φτάνει στην αριστέρη πλευρά και τον Robertson, ο Σκωτσέζος βρίσκει με τη δική του σέντρα το κεφάλι του Sturridge και ο Danny νικά τον Areola και γράφει το 1-0. Στο 35’ ο Mbappe κάνει αισθητή την παρουσία στο γήπεδο και χάνει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή των Reds. Αμέσως μετά, η ομάδα του Klopp εκδηλώνει γρήγορα την επίθεση, μπαίνει στην περιοχή των Γάλλων και κερδίζει πέναλτι με τον Wijnaldum να ανατρέπεται από τον Bernat. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Milner και κάνει το 2-0!!! Μειώνει η Paris στο 40’ με ωραίο σουτ του Meunier μετά από κόντρα στον Robertson, σε ένα γκολ πάντως, που δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει διότι ο Cavani βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Καλύτερη η Liverpool και δικαίως προηγείται με 2-1 στο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο: 

Παιχνίδι υπομονή στα 10 πρώτα λεπτά της επανάληψης με τους Reds να θέλουν να κρατήσουν το υπέρ τους 2-1. Σκοράρει η ομάδα μας στο 58’ με τον Salah, ωστόσο το γκολ ακυρώνεται ορθά από τον Cakir για φάουλ του Sturridge στον Areola. Ευκαιρία για τη Liverpool στο 61’ με τον Sturridge να βρίσκεται σε καλή θέση και να παίρνει την κεφαλιά, με τον Areola να μπλοκάρει. Λίγες οι καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο με τους Reds να ελέγχουν τον ρυθμό.Πρώτη αλλαγή για τον Klopp στο 72’ με τον Firmino να περνάει στη θέση του Sturridge και στο ίδιο λεπτό Henderson κάνει τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Van Dijk παίρνει την κεφαλιά και τη στρώνει στον Salah, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας. Ισοφαρίζει η PSG στο 83’ μετά από λάθος του Salah, με τον Neymar να παίρνει τη μπάλα και να τροφοδοτεί τον Mbappe μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να βρίσκει εστία. Shaqiri στη θέση του Salah αμέσως μετά την ισοφαρίση. Στο 87’ ο Arnold χτυπά ένα φάουλ σε καλή θέση με τη μπάλα να περνά πολύ κοντά στην εστία και τελικά κόρνερ. Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις και ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τη Liverpool στο 92’!!! Με τον Firmino να κάνει εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή και να σκοράρει με τρομερό δεξί σουτ, γράφοντας το 3-2!!! Ο Bobby και με ένα μάτι έδωσε μια τέραστια νίκη στην ομάδα μας. Στο 93’ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του ο Fabhino με τους Reds, περνόντας στη θέση του Mane. 

Πολύ πολύ μεγάλη νίκη για τη Liverpool, καθώς αν και ισοφαρίστηκε αργά στο 83’ σε 2-2, έδειξε ψυχή και χαρακτήρα και πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα με 3-2!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool : Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Salah (85’ Shaqiri), Sturridge (72’ Firmino), Mane (93’ Fabinho).

PSG: Areola, Silva, Kimpembe, Meunier, Bernat, Marquinhos, Di Maria (Chupo Moting) Rabiot, Mbappe, Cavani (80’ Draxler) Neymar.

Αυτό είναι το Anfield!!! Αυτή είναι η Liverpool!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com