Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Μπορούμε να πάρουμε και την Premier League και το Champions League “

Salah: “ Μπορούμε να πάρουμε και την Premier League και το Champions League “

Το πρώτο τους παιχνίδι για το Champions League δίνουν απόψε το βράδυ οι Reds στις 22:00 ώρα Ελλάδος και ο Mohamed Salah μίλησε για τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει η ομάδα.

Ο Αιγύπτιος εμφανίστηκε αισίοδοξος για τις ικανότητες της Liverpool στη σεζόν 2018-19 σε δηλώσεις του στο France Football, ενώ αναφέρθηκε μέχρι και στο … Fifa 2005.

“ Παίξαμε εναντίον σε ομάδες που έχουν κερδίσει τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια πέρυσι και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Μπορούμε να πάρουμε και το Champions League και την Premier League μαζί. Όμως, δεν χρειάζεται να προσθέτω περισσότερη πίεση στην ομάδα. Όλα είναι δυνατά. ”

Όσο για τη σχέση του με τους Firmino και Mane, ο Φαραώ είπε :

“ Είμαστε φίλοι. Μιλάμε πολύ. Και οι 3 μας καθόμαστε στο ίδιο μέρος των αποδυτηρίων μετά από κάθε παιχνίδι. Υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Δεν μας νοιάζει ποιος σκόραρε το πρώτο γκολ ή ποιος έβαλε τα περισσότερα. Όλοι δουλεύουμε, ώστε να καταφέρει να σκοράρει η ομάδα. Από ότι βλέπετε μπορούμε να σκοράρουμε όλοι. ”

Για τον Klopp :

“ Από την πρώτη μέρα στην ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι φίλος του. Μιλήσαμε και από την αρχή υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Ξέρει πως πρέπει να φερθεί στον κάθε παίκτη. Όλα είναι καλά με εκείνον. ”

Όσο γιατί έπαιρνε τη Liverpool στο Fifa 2005.

“ Είχα το Fifa 2005 και όταν έπαιζα έπαιρνα πάντα τη Liverpool. Στην κορυφή έβαζα πάντα τον Gerrard, διότι είχε τρομερό σουτ. ”

“ Στο τέρμα είχα τον Dudek φυσικά. Στην άμυνα τον Jamie Carragher και τον Sami Hyppia. Βέβαια, έπαιρνα τη Liverpool και πριν το 2005. ”

Πιστεύει πολύ στην ομάδα ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com