Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Η ήττα στο Κίεβο μας έκανε πιο δυνατούς ”

Henderson: “ Η ήττα στο Κίεβο μας έκανε πιο δυνατούς ”

Ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις στο φετινό Uefa Champions League η Liverpool και ευχή όλων μας είναι να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία με την περσινή, αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο. Στην περσινή πορεία των Reds αναφέρθηκε και ο Jordan Henderson στη συνέντευξη τύπου.

Ο αρχηγός της ομάδας τόνισε, πως η Liverpool  έχει ήδη γίνει πιο δυνατή παρά την ήττα της στο Κίεβο με 3-1 από τη Real Madrid.

“ Φυσικά και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος. Η ήττα στον τελικό μας έχει κάνει πιο δυνατούς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την περσινή μας εμπειρία.”

“ Κανείς δεν θέλει να έχει το μετάλλιο του ηττημένου. Από την άλλη ήταν πολύ καλό που φτάσαμε μέχρι τον τελικό και η ομάδα θα το χρησιμοποιήσει αυτό στη φετινή διοργάνωση.”

“ Όσο αφορά τον τελικό, πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση, ώστε να φτάσεις ξανά εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και να παλέψεις ξανά. Δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα. ”

Για την καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας ο Henderson είπε :

“ Το ρόστερ μας έχει γίνει πιο δυνατό και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Τα παιδιά τα πάνε εξαιρετικά και ήδη μπορείς να διακρίνεις την δουλειά της προετοιμασίας. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση και παίζουμε φανταστικά. Όλα είναι καλά για την ώρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. ”

“ Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα προς το παρόν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. ”

Για τον φετινό του χρόνο συμμετοχής :

“ Είναι φυσιολογικό για μια ομαδα, όπως η Liverpool να αγοράζει καλούς παίκτες. Πρέπει να βελτιωθείς και στη θέση μου και σε κάθε θέση. ”

“ Στη δική μου θέση μου υπάρχουν παίκτες, όπως ο Gini, που τα πάει περίφημα. Ο Keita και ο Fabinho. ”

“ Χρειάζεσαι βάθος για να κερδίσεις τρόπαια. Πρέπει να βελτιώνεσαι και να βοηθάς συνέχεια την ομάδα. ”

Δεν έχει πρόβλημα με τον χρόνο συμμετοχής του ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com