Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την Paris “

Klopp: “ Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε την Paris “

Μεγάλο ματς θα δώσει απόψε το βράδυ η Liverpool, καθώς υποδέχεται την Paris Saint-Germain στο Anfield για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Klopp μίλησε για τον αγώνα και εξήγησε, πως η PSG είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως δεν έχει αντιμετωπίσει την Liverpool ξανά.

“ Δεν γίνεται να προετοιμάσω την ομάδα για το παιχνίδι με την Paris χωρίς να τους δείξω τα δυνατά της στοιχεία. Αλλά, από την άλλη δεν μας έχουν αντιμετωπίσει ξανά, οπότε η προετοιμασία για τον αγώνα ήταν κάπως δύσκολη. Είναι διαφορετικό να παίζουν εναντίον από ότι με τις ομάδας που αντιμετώπισαν ως τώρα. ”

“ Είναι εντυπωσιακή ομάδα. Τους παρακολούθησα και πέρυσι και φέτος. Είναι πολύ καλοί. Ο Mbappe έκανε ένα εξαιρετικό Mundial. Ο Neymar έχει μεγάλη ποιότητα. Ο Di Maria έχει μια απίστευτη καριέρα και ο Cavani είναι καθαρός σκόρερ. ”

“ Ξέρω ότι είναι καλή ομάδα. Τους σεβόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους φοβόμαστε. Πρέπει όμως να τους σεβόμαστε.”

“ Πρέπει να τους συγκρίνω με εμάς. Αγαπώ την ομάδα μου. Όλους τους παίκτες. Δεν θα άλλαζα κανέναν και τίποτα. ”

“ Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ήρθα. Παλεύουμε για όλες τις διοργανώσεις και όλους τους αγώνες. Δεν πιστεύω, ότι υπάρχει κάποιο ματς που να μπορείς να ξεγράψεις τη Liverpool από πριν. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε απαραίτητα, όμως σημαίνει πως αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έχουμε πιθανότητες. ”

Δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο η Liverpool του Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com