Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Φανταστικός ο Neymar, να τον περιορίσουμε ”

Klopp: “ Φανταστικός ο Neymar, να τον περιορίσουμε ”

Αρκετή κουβέντα είχε γίνει γύρω από τις δηλώσεις του Neymar για την πρώτη τετράδα της Premier League, διότι στη δική του πρόβλεψη η Liverpool ήταν εκτός. Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τον Βραζιλιάνο και έδειξε να αναγνωρίζει την αξία του.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τον Neymar αύριο το βράδυ και ο Γερμανός έδειξε ότι τον υπολογίζει αρκετά και έχει πλάνο, ώστε να τον σταματήσει.

“ Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε να πάρει πολλές φορές τη μπάλα στα πόδια του. Επίσης, πρέπει να τον αποτρέψουμε από το να κερδίσει πολλές μονομαχίες. Κάτι που είναι αρκετά δύσκολο. ”

“ Δεν ξέρω αν γίνεται να περιορίσεις 100% την ποιότητά του. Μάλλον, είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Είναι φανταστικός παίκτης, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. ”

“ Δεν ήταν έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ήδη τραυματίας. Όλοι μπορούσαν να το καταλάβουν αυτό. Πήρε την ευθύνη και αγωνίστηκε τραυματίας για τη χώρα του. Το Βέλγιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κατάφερε να προκριθεί. Αν, ήταν ο Neymar έτοιμος θα είχε νικήσει η Βραζιλία. ”

Τέλος ο Klopp πρόσθεσε :

“ Το Σαββατοκύριακο ξεκουράστηκε, οπότε θα είναι 100% έτοιμος για εμάς. Δεν είναι τραυματίας πλέον. ”

“ Θα δούμε όλο του το ποδοσφαιρικό πακέτο και ελπίζουμε να το αντιμετωπίσουμε. ”

Να περιορίσει τον Neymar θέλει ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com