Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί τη Liverpool ο Mbappe

Προειδοποιεί τη Liverpool ο Mbappe

Για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης ανάμεσα στη Liverpool και την Paris Saint-Germain μίλησε ένα από τα δύο μεγάλα αστέρια της Γαλλικής ομάδας, ο Kylian Mbappe.

Ο Γάλλος άσος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Saint-Etienne, λόγω τιμωρίας και είναι εντελώς ξεκούραστος για τον αγώνα του Anfield. Ο Thomas Tuchel ξεκούρασε και τον Neymar στον αγώνα της Παρασκευής, προκειμένου να έχει όλα του τα όπλα έτοιμα για το Champions League.

Ο Mbappe, λοιπόν ρωτήθηκε από την Ιταλική Gazzetta dello Sport για τη νέα φανέλα, που θα φορέσει η Paris ( Nike Jordan) στον αγώνα κόντρα στη Liverpool και όπως είναι λογικό αναφέρθηκε και στον αγώνα.

“ Θα κάνουμε το ιδανικό ντεμπούτο με αυτή τη φανέλα, καθώς θα τη φορέσουμε για πρώτη φορά στο Anfield την Τρίτη κόντρα σε έναν μεγάλο σύλλογο. ”

“ Φυσικά και η Liverpool είναι ένας από τους αντιπάλους μας στη φετινή διοργάνωση, όμως έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς. ” είπε ο 20χρονος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον 3ο όμιλο, όπου βρίσκεται η ομάδα του και οι Reds.

“ Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, όμως βρισκόμαστε στο Champions League, οπότε αυτό είναι φυσιολογικό. Το τρόπαιο το διεκδικούν οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. ”

Ελπίζει για κάτι καλό στο Anfield ο Mbappe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com