Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση ”

Klopp: “ Ήταν η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση ”

Η Liverpool νίκησε και την Tottenham, έκανε το 5 στα 5, έφτασε τους 15 βαθμούς και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Klopp μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να ήταν στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

“ Αρκετοί μου έλεγαν για το περσινό παιχνίδι και το μου τι υπενθύμιζαν συνέχεια. Δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό. Διαφορετικός αγώνας, διαφορετική χρονιά, διαφορετική ομάδα, διαφορετικές καταστάσεις. Όλα διαφορετικά. ”

“ Για εμένα η εμφάνισή μας σήμερα είναι ακόμη πιο σημαντική από το τελικό αποτελέσμα. Βέβαια, το αποτελέσμα είναι αυτό που μετρά, όμως και εκείνο είναι τέλειο. Δεν περίμενα να παίξουμε τόσο καλά. Το να έρθεις σε αυτό το γήπεδο και να πάρεις τη νίκη είναι δύσκολο. Εξαιρετικά δύσκολο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Είχαμε τον έλεγχο. ”

“ Επιτρέψτε μου να πω, ότι η σημερινή ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Είχαμε πολλές καλές στιγμές και για 85 λεπτά ήμασταν καταπληκτικοί. Απλά, δεν κλείσαμε το παιχνίδι με τον ιδανικότερο τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μας. Τα παιδιά είχαν αγώνα την Τρίτη και την Τετάρτη και αγωνίστηκαν τόσο καλά σήμερα. ”

“ Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Ήμασταν τέλειοι. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην Tottenham με την άμυνά μας. Με την μπάλα στα πόδια έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι εξαιρετικοί, όμως σε κάθε περίπτωση εμείς ήμασταν έτοιμοι και καλύψαμε τα κενά. Παίξαμε τέλεια και πήραμε τους 3 βαθμούς. Τώρα πρέπει να το κάνουμε ξανά. ”

Για την κατάστση τουFirmino ο Klopp ανέφερε :

“ Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το μάτι του. Θα δούμε στην πορεία πως θα είναι. ”

Άρεσε πολύ στον Klopp η εμφάνιση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com