Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Paris “

Klopp: “ Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Paris “

Η πρεμιέρα των ομίλων του Uefa Champions League της νέας σεζόν βρίσκεται μόλις 3 ημέρες μακριά, όμως ο Jürgen Klopp σκέφτεται μόνο τον αγώνα κόντρα στην Tottenham, ο οποίος ξεκινά σε λίγες ώρες.

Μπορεί η Paris Saint-Germain να άφησε εκτός αποστολής τους Neymar και Mbappe εναντίον της Saint-Etienne, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι για την αναμέτρηση του  Anfield, όμως αυτό δεν θα συμβεί και στους Reds.

Ο Klopp, όπως δήλωσε δεν έχει κανέναν λόγο να σκέφτεται το παιχνίδι της Τρίτης, όπως κάνει ο Thomas Tuchel.

“ Δεν βγάζει κανένα νόημα να σκεφτούμε από τώρα το παιχνίδι κόντρα στην Paris Saint-Germain, διότι δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για αυτόν τον αγώνα από τώρα. ”

“ Οπότε παίζουμε τον αγώνα με την Tottenham και έπειτα έχουμε τουλάχιστον δύο ημέρες, για να προετοιμαστούμε για την PSG.”

“ Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα για το κάθε παιχνίδι. Κάτα πόσο είναι έτοιμος ένας παίκτης; Πως ήταν στην προπόνηση ένας άλλος; Επίσης, παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός και ο αντίπαλος. ”

“ Μερικές φορές κάποιος παίκτης μπορεί να πονάει λίγο ή να είναι κουρασμένος, όμως τις περισσότερες φορές είναι όλοι έτοιμοι. Στα πρώτα 4 παιχνίδια αγωνιστήκαμε με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και έπειτα έφυγαν για τις Εθνικές τους, όπου και εκεί πήραν χρόνο. ”

“ Οι παίκτες γνωρίζουν ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ και δέχτηκαν να βρίσκονται σε αυτό. Αυτό σημαίνει, πως δεν μπορούν όλοι να είναι πάντα βασικοί. ”

Μόνο η Tottenham στο μυαλό του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com