Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με ιδιωτικό τζετ επέστρεψαν στο Liverpool οι 3 Βραζιλιάνοι και προπονήθηκαν!

Με ιδιωτικό τζετ επέστρεψαν στο Liverpool οι 3 Βραζιλιάνοι και προπονήθηκαν!

Ολοκλήρο το πρόγραμμα προπόνησης της Πέμπτης έβγαλαν οι Alisson, Firmino και Fabinho, αφού επέστρεψαν από την Αμερική απευθείας στο Liverpool με ιδιωτικό τζετ.

Μπορεί όλα να έδειχναν, πως και οι 3 θα έκαναν μόνο μια προπόνηση πριν το ντέρμπι με την Tottenham, όμως τελικά προπονήθηκαν κανονικά και την Πέμπτη (13/9) και δεν υπάρχει καμία αμφιβολλία για το αν θα αγωνιστούν.

Ένα ακόμη γεγονός, που ήταν χαρμόσυνο για τον Klopp ήταν ότι ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας χρησιμοποίησε αρκετές αλλαγές στο φιλικό εναντίον του Ελ Σαλβαδόρ, με αποτελέσμα να μην αγωνιστούν οι Alisson, Firmino και Fabhino και να πάρουν πολύτιμες ανάσες.

Οι Reds θα προπονηθούν και το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για το Λονδίνου, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσουν την Tottenham.

Η παρουσία των Alisson και Firmino στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι του Σαββάτου θεωρείται δεδομένη. Στην αποστολή, όμως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Fabhino για πρώτη φορά μετά τις 12 Αυγούστου.

Ο 24χρονος κεντρικός μέσος πήρε λεπτά 90’ συμμετοχής με την Εθνική Βραζιλία στη φιλική επικράτηση με 2-0 επί της Αμερικής  ως δεξί μπακ. Η απόδοσή του ήταν καλή και μάλιστα κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 2-0 για τη Selecao.

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι πλέον έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα και αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο του Wembley το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη θέση του τραυματία Adam Lallana.

Ευχάριστα νέα για τον Klopp στην προπόνηση της Πέμπτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com