Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη για προσθήκη προπονητή τερματοφυλάκων η Liverpool!

Έτοιμη για προσθήκη προπονητή τερματοφυλάκων η Liverpool!

Μετά από την προσθήκη του προπονητή των πλαγιών άουτ, η Liverpool θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με έναν ακόμη προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jack Robinson.

Ο Jürgen Klopp αποφάσισε, πως θα ήθελε μια ακόμη προσθήκη στο τεχνικό του επιτελείο και οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Manchester United.

Ο Robinson μέχρι πρόσφατα δούλευε στις μικρές ηλικίες της Εθνικής Αγγλίας και συγκεκριμένα στην Under -15 και την Under -17. Αν, τελικά οι συζητήσεις ολοκληρωθούν με συμφωνία δεν θα αλλάξει κάτι με τον John Achtenberg.

Ο Achtenberg δουλεύει στη Liverpool από το 2011 και είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στη θέση του, απλά πλέον θα έχει και μια επιπλέον βοήθεια από έναν εξίσου έμπειρο προπονητή.

Οι Alisson Becker και Simon Mignolet θα δουλεύουν περισσότερο με τον John Achtenberg, όπως γινόταν μέχρι στιγμής δηλαδή και ο Robinson θα αναλάβει κυρίως τους δύο μικρότερους, Kamil Grabara και Caoimhin Kelleher, ώστε να τους βοηθήσει να εξελιχθούν πιο γρήγορα και να τους ανεβάσει επίπεδο.

Εκτός από την Manchester United, στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις Crystal Palace και Leeds United. Διαθέτει UEFA Goalkeeper A Licence και στα 7 χρόνια που βρισκόταν United είχε προπονήσει τους David De Gea και Edwin van der Sar μεταξύ άλλων.

Με τον Achtenberg θα συνεχίσει ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com