Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβλήματα για Paris ενόψει Anfield

Προβλήματα για Paris ενόψει Anfield

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Uefa Champions League εναντίον της Liverpool στο Anfield την επόμενη Τρίτη.

Ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλοκαιρινού μεταγραφικού αποκτήματος, Gianluigi Buffon, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περσινή αναμέτρηση της Juventus με τη Real Madrid για τα προημιτελικά του Champions League.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Marco Verratti, καθώς ο Ιταλός μέσος είναι τιμωρημένος από την περσινή διοργάνωση, αλλά ταυτόχρονα είναι και τραυματίας και δεν έχει αγωνιστεί παρά μόνο σε έναν αγώνα φέτος.

Στα ακραία μπακ αντιμετωπίζουν δύο σοβαρά προβλήματα οι Γάλλοι. Ο Dani Alves είναι εκτός εδώ και αρκετούς μήνες, με τον τραυματισμό ( ρήξη χιαστών) που αποκόμισε λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και αναμένεται να χάσει όλη τη φάση των ομίλων.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε χθες και ο Layvin Kurzawa και όπως είναι λογικό θα χάσει και τους δύο αγώνες κόντρα στους Reds. Στη συγκεκριμένη θέση, όμως αποκτήθηκε ο Ισπανός, Juan Bernat από την Bayern Munich και μπορεί να καλύψει το κενό του Kurzawa.

Εκτός δράση είναι και ο έμπειρος μέσος, Lassana Diara με τραυματισμό στο γόνατο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία επιστροφής του.

Καταλαβαίνει κανείς, πως το έργο της Paris στο Anfield γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που έχει σημαντικές απουσίες.

Κανονικά θα αγωνιστούν οι Neymar, Cavani και Mbappe για την Paris.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com