Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προτροπή του Neville στον Klopp

Η προτροπή του Neville στον Klopp

Μίλησε για την Liverpool ο Neville.

Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στο φετινό Champions League η Liverpool, ο πρώην παίκτης της Manchester United, Gary Neville δήλωσε πως θα έπρεπε οι Reds να μην ασχοληθούν ιδιαίτερα με την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τη φετινή σεζόν.

Ο Neville μίλησε στους Times και εξήγησε πως μόνο αν δεν συμμετέχει στο Champions League η ομάδα του Klopp θα καταφέρει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

“ Το Champions League, αν ήμουν η Liverpool θα το παρατούσα για φέτος. ”

“ Ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο να το κάνεις, αλλά αν φτάσει Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος και δεν το έχουν, τότε πιστεύω πως έχουν μια σημαντική ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Αν δεν έχουν μεσοβδόμαδο παιχνίδι. ”

“ Γιατί; Η επιθετική τους τριάδα πιστεύω πως θα εξαντληθεί. Θα κουραστούν και θα υπάρξουν τραυματισμοί, αν παίζουν Τετάρτη-Κυριακή κάθε εβδομάδα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. ”

Στη συνέχεια παραδέχθηκε, πως με την τωρινή Liverpool δεν είναι δυνατόν να μείνει ήσυχος.

“ Είμαι Manchester United και η ομάδα τους με κάνει να ανησυχώ. Η επιθετική τους τριάδα είναι φανταστική και το κέντρο τους τρέχει πολύ και μπορεί να πασάρει. Η άμυνά τους μοιάζει καλύτερη πλέον. ”

“ Το ποδόσφαιρο που παίζουν με τον Klopp είναι πραγματικά φανταστικό και αυτό όντως με κάνει ανησυχώ, εφόσον είμαι United. Ακόμα προτιμώ να πάρει το πρωτάθλημα κάθε άλλη ομάδα εκτός από αυτούς. ” είπε και ο Neville και έκλεισε.

“ Οι μέρες που ο Gary μισούσε τους Scousers έχουν περάσει. Τώρα, σκέφτομαι περισσότερο. ”

Κάνει τον Neville να ανησυχεί η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com