Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άγνοια δηλώνει η Uefa για την αλλαγή έδρας στο Napoli – Liverpool

Άγνοια δηλώνει η Uefa για την αλλαγή έδρας στο Napoli – Liverpool

Ο πρόεδρος της Napoli, Aurelio De Laurentiis δήλωσε στην Corriere Dello Sport, πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την Uefa και έχει ζητήσει επίσημα να δώσει η ομάδα του και τα 3 παιχνίδια της φάσης των ομίλων στο Bari.

Ωστόσο, η ίδια η Uefa δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από την Ιταλική ομάδα για αλλαγή έδρας. Άνθρωπος της Uefa επικοινώνησε με τη Liverpool Echo και επιβεβαίωσε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή για αυτό το θέμα.

Όπως εξάλλου και η Liverpool δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για μια πιθανή αλλαγή έδρας για το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την 3η του Οκτώβρη.

Είναι αλήθεια, πως το San Paolo δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά αλήθεια δεν είναι, όπως αναφέρει η Uefa ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Bari.

Ποιος ήταν ο λόγος που δήλωσε ο De Laurentiis ότι έχει ήδη ζητήσει αλλαγή έδρας δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, η Napoli έχει δηλώσει το γήπεδο της Palermo, Stadio Renzo Barbera ως εναλλακτικό για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οπότε, όπως όλα δείχνουν η Liverpool θα αντιμετωπίσει τη Napoli στο San Paolo και όχι στο Bari, όπως είπε ο De Laurentiis ή σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Άλλα είπε ο De Laurentiis, άλλα γνωρίζει η Uefa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com