Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοιτάζει τον Moreno η Barcelona;

Κοιτάζει τον Moreno η Barcelona;

Νέο σερί πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα η Liverpool σύμφωνα με τον Alberto Moreno

Ένας παίκτης, το οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν στους επίσημους αγώνες της Liverpool είναι ο Alberto Moreno. Με τον Andrew Robertson να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Albie.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τη σημερινή Mundo Deportivo ( εφημερίδα της Βαρκελώνης ) η Barcelona θέλει να ενισχύσει τη θέση του αριστερού μπακ τον Ιανουάριο και θα στραφεί σε λύσεις γηγενών παικτών.

Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει δύο παίκτες από την Premier League στη λίστα της και ο ένας ανήκει στους Reds. Φυσικά και δεν είναι άλλος από τον Alberto Moreno. Ο άλλος είναι ο Nacho Monreal της Arsenal.

Ο Ernesto Valverde θέλει να έχει βάθος και στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, διότι μετά την πώληση του Digne στην Everton έχει μόνο τον Alba για το αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια, υπάρχουν λύσεις μικρότερων παίκτων, όμως ο τεχνικός της Barcelona προτιμά πιο έμπειρους παίκτες.

Κάπου εδώ εμπλέκουν οι Ισπανοί τον Moreno, το συμβόλαιου του οποίοι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αναμένεται να ανανεωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πάντως, υπάρχει πιθανότητα μην αποχωρήσει από το Anfield ως ελεύθερος, αν τελικά ισχύει το ενδιαφέρον της Barcelona και προσπαθήσει να τον πάρει τον Ιανουάριο.

Barcelona για Alberto Moreno;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com