Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν υπάρχει βιασύνη για την επιστροφή του Lovren

Δεν υπάρχει βιασύνη για την επιστροφή του Lovren

O Dejan Lovren πιστεύει ότιη Liverpool φέτος έχει παίξει καλύτερα από τους Ισπανούς

Αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ακολουθεί μια πολύ δύσκολη περίοδος αγώνων για τη Liverpool με δύσκολες αναμετρήσεις. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια η ομάδα θα πορευτεί χωρίς τον Dejan Lovren, όπως βέβαια κάνει από την αρχή της σεζόν.

Ο 29χρονος αμυντικός αποκόμισε πρόβλημα στο στομάχι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν τόσο σοβαρό, ώστε να μην του επιτρέπει να βγάλει κανονικό πρόβλημα προπόνησης. Αν και και είχε κληθεί στην Εθνική του ομάδα, δεν πήγε και παρέμεινε στο Melwood, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Lovren έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να κάνει κάποιες ασκήσεις με τη μπάλα, όμως η επιστροφή του στα γήπεδα αργεί ακόμη. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά το επόμενο διάλειμμα για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, δηλαδή γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Ο ίδιος θέλει να προσπαθήσει να αγωνιστεί πριν την επόμενη διακοπή, αλλά ο Klopp πιθανότατα δεν θα ρισκάρει με την περίπτωσή του και θα τον χρησιμοποιήσει όταν είναι απόλυτα έτοιμος.

Εξάλλου, το δίδυμο των Joe Gomez και Virgil Van Dijk τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε 3 από 4 αγώνες της Premier League. Θα πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλές οι εμφανίσεις του Κροάτη στόπερ (όταν είναι σε θέση να αγωνιστεί), για να βγάλει έναν εκ των δύο από την ενδεκάδα.

Δουλεύει στο Melwood ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com