Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Carragher στη δήλωση του Cisse για τον Gerrard

Η απάντηση του Carragher στη δήλωση του Cisse για τον Gerrard

Αυτά είχε να πει ο Jamie Carragher για τον Sterling στο πρόσφατο άρθρο του.

Στο RMC Sport μίλησε την Κυριακή ο Djibril Cisse και αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League το 2005 και εξήγησε τι συνέβη στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο Γάλλος πρώην παίκτης των Reds, τόνισε πως ο Steven Gerrard έδιωξε και τον Rafa Benitez και όλο το τεχνικό του επιτελείο, ώστε να μιλήσει εκείνος στους συμπαίκτες του και να τους δώσει ώθηση να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με τον Carragher, όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι… Τουλάχιστον έτσι ανέφερε στο Twitter ο πρώην αμυντικός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Carra απάντησε σε ένα tweet με τις δηλώσεις του Cisse με 3 emoji, τα οποία έδειξαν ότι μάλλον γελάει με όσα είπε ο Γάλλος πρώην διεθνής. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από έναν φίλο της Liverpool αν όντως συνέβησαν όσα είπε ο Cisse και ο Carragher χαρακτηριστικά απάντησε :

“ Δεν το νόμιζω! Ίσως έφυγα και εγώ με το τεχνικό επιτελείο από τα αποδυτήρια!

Χωρίς αμφιβολλία αυτά τα λόγια του Carra θα συζητηθούν, καθώς ουσιαστικά αναιρεί τις δηλώσεις του Cisse, διότι δεν συνέβη τίποτα από όλα, όπως εκείνος υποστηρίζει.

Ποιος λέει αλήθεια δεν γίνεται να το γνωρίζουμε, όμως γιατί να ήθελε να πει ψέματα ο Djibril Cisse για τον τελικό του Champions League και ειδικότερα για τον Steven Gerrard;

Δεν συμφωνεί με τον Cisse ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com