Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχω ιδιαίτερο σεβασμό στο έργο του Millie»

Klopp: «Έχω ιδιαίτερο σεβασμό στο έργο του Millie»

O Milner πήρε τη θέση του αρχηγού Henderson χθες

Δηλώσεις έκανε στο επίσημο site της Liverpool o Jurgen Klopp μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού (φιλανθρωπικού τύπου) αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του James Milner και σε αυτή του Stiliyan Petrov στο Celtic Park, έδρα της ομάδας που προπονεί ο Brendan Rodgers.

Ας δούμε την εντύπωση που άφησε στον προπονητή της ομάδας μας η χθεσινή του εμπειρία, σύμφωνα με τα λόγια του ιδίου:

«Ήταν ωραία. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και τα παιδιά στο γήπεδο προσπάθησαν να δώσουν τα πάντα. Το απόλαυσα.»

«Ο κόσμος είδε πολλά μεγάλα ονόματα, τα οποία είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Όλοι αυτοί ήρθαν σε αυτό το γήπεδο και όλα αυτά που έκαναν ήταν πολύ ωραία. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε όλοι εδώ.»

Στη συνέχεια ο Jurgen αναφέρθηκε στον Milner και στο ρόλο του στη χθεσινή εκδήλωση:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για όσα κάνει ο Millie σε αυτό το ίδρυμα (το James Milner Foundation). Είναι εξαιρετικό. Το gala γίνεται μία φορά το χρόνο και εγώ έχω βρεθεί σε αυτό τρεις φορές. Είναι ένα φανταστικό event και όλοι είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι. Επενδύει πολύ χρήμα και χρόνο, και όλοι οι συμμετέχοντες επενδύουν επίσης πολλά χρήματα. Όλα αυτά γίνονται για έναν πολύ καλό σκοπό, και μου αρέσει πολύ.»

«Μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, είναι φανταστική ιδέα. Γίνεται πολλή δουλειά πίσω από όλα αυτά (τα gala και τους φιλικούς αγώνες). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Celtic που φιλοξένησε και διοργάνωσε αυτό το φιλικό – είναι πολύ cool.»

Τέλος, ο Klopp έκανε ένα σχόλιο (σε σχετικό θέμα που του τέθηκε) για τους all-stars που αγωνίστηκαν για λογαριασμό της ομάδας του Stiliyan Petrov στο χθεσινό match, και πιο συγκεκριμένα για τον Robbie Keane (πρώην παίκτης και της Liverpool), τον Hristo Stoichkov (σπουδαίο Βούλγαρο πρώην ποδοσφαιριστή), και φυσικά τον Σουηδό θρύλο της Celtic, Henrik Larsson:

«Hristo Stoichkov, Larsson, Keane… θα ήταν εφιαλτικό να τους αντιμετώπιζες όλους μαζί πριν μία δεκαετία», είπε γελώντας.

«Οπότε χαίρομαι που έχουν τουλάχιστον μερικά γκρίζα μαλλιά. Όμως είναι ακόμα καλοί ποδοσφαιριστές. Αμυνθήκαμε καλά εναντίον τους.»

Τον σεβασμό του για το έργο του Milner στο ίδρυμά του εξέφρασε ο Jurgen Klopp.
Τον σεβασμό του για το έργο του Milner στο ίδρυμά του εξέφρασε ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com