Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cisse: “ Ο Gerrard μας είπε ότι η Liverpool είναι τα πάντα για εκείνον στο ημίχρονο του τελικού ”

Cisse: “ Ο Gerrard μας είπε ότι η Liverpool είναι τα πάντα για εκείνον στο ημίχρονο του τελικού ”

Για την περίφημη ομιλία του μεγάλου Steven Gerrard στο ημίχρονο του τελικού της Πόλης με αντίπαλο τη Milan μίλησε ο Djibril Cisse στο RMC Sport.

Η Liverpool όταν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-3 και τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα. Όλα όμως άλλαξαν μετά την κομβική ομιλία του μεγάλου αρχηγού πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γάλλος πρώην παίκτης των Reds εξήγησε τι ακριβώς είπε ο Captain Fantastic.

“ Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομιλία του Steven Gerrard κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League το 2005. Ο Benitez μπήκε στα αποδυτήρια και μας έλεγε πως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα. Τότε, ο Steven σηκώθηκε και ζήτησε από όλο το τεχνικό επιτελείο να περάσει έξω, γιατί ήθελε να μείνει μόνος και μιλήσει με τους παίκτες. Όλοι έφυγαν, ακόμη και οι φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι φρόντιζαν τους παίκτες. ” Είπε ο Djibril Cisse και πρόσθεσε

“ Ο Steven σηκώνεται όρθιος και μας λέει πως η Liverpool είναι τα πάντα για εκείνον, είναι η ομάδα του. Ότι δεν θέλει να γελάνε μαζί του στην ιστορία του Champions League. Μας είπε πως, αν τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε ως αρχηγό πρέπει να βγούμε έξω και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να επιστρέψουμε στον αγώνα. Σκόραρε το πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι και έκανε ένα εξωπραγματικό δεύτερο ημίχρονο. Έκανε ένα τρελό ματς. Η ομιλία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. ”

Για τον Steven Gerrard μίλησε ο Djibril Cisse.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com