Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με τον Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool!

Σε συζητήσεις με τον Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool!

Να επιβραβεύσει τον Joe Gomez θέλει η Liverpool για το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν και την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας και θα το κάνει με ένα νέο συμβόλαιο.

Οι Reds βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον 21χρονο αμυντικό και όπως αναφέρει η Mirror θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Μπορεί να το τρέχον του συμβόλαιο να λήγει σε 4 χρόνια, όμως η ομάδα πιστεύει πως πρέπει να υπογράψει καινούριο με καλύτερους όρους.

Ο Gomez αποκτήθηκε από τη Liverpool το καλοκαίρι του 2015 έναντι £3.50 εκατομμυρίων, όμως κατά τα πρώτα του χρόνια στο Anfield αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Μπορεί να έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω τραυματισμού, όμως ο Gareth Southgate τον κάλεσε ξανά στην Εθνική και τον χρησιμοποίησε βασικό στη χθεσινή ήττα από την Ισπανία με 1-2 στο Wembley. Κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός και στο φιλικό με την Ελβετία την Τρίτη.

Ο ίδιος δήλωσε πως, μέσα στα πρότυπά το βρίσκονται οι Rio Ferdinard και Jamie Carragher κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και θα δουλέψει, ώστε να καταφέρει να προσθέσει τα στοιχεία τους στο δικό του παιχνίδι.

Δεν είναι η πρώτη ανανέωση για τη Liverpool, καθώς έχουν ήδη υπογράψει οι Mohamed Salah και Bobby Firmino και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας.

Εξαιρετικό δίδυμο έχουν συνθέσει οι Van Dijk και Gomez
Μοιραστείτε το!

One thought on “Σε συζητήσεις με τον Joe Gomez για νέο συμβόλαιο η Liverpool!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com