Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τυχερός στην ατυχία του ο Lallana

Τυχερός στην ατυχία του ο Lallana

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες το απόγευμα ο Adam Lallana δεν μπόρεσε να βγάλει τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας και αποχώρησε ως τραυματίας.

Ο 3οχρονος μέσος των Reds μίλησε στο Liverpoolfc για το νέο πρόβλημα που απόκομισε και εξήγησε πως δεν είναι σοβαρό και σκοπεύει να επιστρέψει στα τέλη του μήνα.

“ Είναι ένα μικρό πισωγύρισμα, το οποίο δεν είναι σημαντικό, διότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για έναν μικροτραυματισμό. ”

“ Είμαι ανακουφισμένος που θα επιστρέψω στις υποχρέωσεις της Liverpool στο τέλος του μήνα και θα προλαβώ τα παιχνίδια του Champions League. Θα προλαβώ και τους επόμενους αγώνες της Αγγλίας. ”

“ Γνωρίζω πως μπορώ να συνεισφέρω σημαντικά στη δύσκολη σεζόν που έχουμε μπροστά μας και εκεί θα παραμείνει όλη μου η συγκέντρωση. ”

“ Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τους συμπαίκτες, τον προπονητή, τους οπαδούς και τη χώρα μου και αυτό είναι που μετρά. ” και τέλος ο Lallana ανέφερε

“ Τώρα είμαι πίσω στο Melwood και θα δουλέψω προκειμένου η απουσία μου από τα γήπεδα να είναι όσο πιο μικρή γίνεται. Θα στηρίξω τον Gareth (Southgate) και τα παιδιά από εδώ. ”

Μπορεί να ήταν ξανά άτυχος ο Adam, όμως τουλάχιστον θα επανέλθει γρήγορα.

Δεν θα λείψει για μεγάλο διάστημα ο Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com