Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κύριε Neymar..

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κύριε Neymar..

Ο Neymar Jr. φρόντισε να δώσει ζωή στο κατά κανόνα «νεκρό» διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και την επίσκεψη της  Liverpool στο Wembley για την αναμέτρηση απέναντι στην Tottenham, η οποία σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός πολύ σημαντικού μήνα για την πορεία της Liverpool στις δύο κύριες διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο Νησί αλλά και όχι μόνο προβλέποντας δημόσια πως η Liverpool δεν θα βρίσκεται κατά τη γνώμη του στην πρώτη τετράδα της Premier League τον ερχόμενο Μάιο. Και ασφαλώς σέβομαι τη γνώμη του καθώς έχει δικαίωμα να εκφράσει μια τέτοια γνώμη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη δήλωση δεν γίνεται να μην μπει στο στόχαστρο μετά την κλήρωση του UEFA Champions League, η οποία φέρνει τους Παριζιάνους αντιμέτωπους με την ομάδα του Jurgen Klopp και μάλιστα με πρεμιέρα του ομίλου στο Anfield, στις 18 του μηνός.

Αν θέλησε με αυτόν τον τρόπο να χρίσει φαβορί την ομάδα του για την πρόκριση ή την πρεμιέρα των ομίλων, το έκανε με λάθος τρόπο. Αν θέλησει να πικάρει τους φίλους της Liverpool, το έκανε επίσης με λάθος τρόπο. Αν θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των συμπαικτών του ενόψει του ομίλου, το έκανε με τον καλύτερο για εμάς τρόπο. Γιατί ξέρετε ε, δεν υπάρχει μεγαλύτερο «αμάρτημα» στο ποδόσφαιρο από το να είσαι αλαζόνας και υπερόπτης.

Δεν πρέπει να ξεχνά ο κύριος Neymar, πως από τότε που πάτησε το πόδι του στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο έχει παίξει τους ίδιους τελικούς Champions League με τη Liverpool έχοντας αγωνιστεί παραπάνω χρονιές από τους Reds  σε ποδόσφαιρο επιπέδου Champions League. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνά πως η Liverpool τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι η ομάδα περίγελος που μπορεί ο καθένας να λέει πράγματα εις βάρος της μη έχοντας καμία αναστολή. Είναι μία ομάδα που κερδίζει ξανά το χαμένο σεβασμό μεγάλης μερίδας του ποδοσφαιρικού κόσμου αλλά ασφαλώς όπως φαίνεται όχι όλου.

Και δεν λέω πως ο σεβασμός εκλείπει επειδή δεν βλέπει την ομάδα μας στην τετράδα. Ο καθένας αγωνιστικά μπορεί να εκτιμά αγωνιστικά ό,τι θέλει. Αν εγώ πω πως η Huddersfield θα κατακτήσει φέτος το αγγλικό πρωτάθλημα, θα υποστώ τις συνἐπειες, αν πέσω έξω. Ο σεβασμός ελλείπει καθώς η δήλωση αυτή έγινε πριν τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων αλλά και αφού οι Reds ξεκίνησαν με απόλυτη βαθμολογική επιτυχία στο αγγλικό πρωτάθλημα. Συνήθως βλέπεις πιο μετριοπαθείς δηλώσεις πριν από τέτοια ζευγαρώματα. Ο Neymar έσπασε αυτή τη μονοτονία θα έλεγα με ένα μικρό foul.

To ποδόσφαιρο τιμωρεί τη βεβαιότητα πολλές φορές. Και το έχουμε ζήσει το έργο. Μία που θα δήλωνε ο Tuchel πως η Dortmund δεν θα επηρεαστεί στο ελάχιστο από το Anfield , μία οι δηλώσεις του De Bruyne πως το Anfield δεν θα έπαιζε ρόλο στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, οι δηλώσεις του Rio Ferdinand μετά την κατάρρευση της ομάδας στο 3-3 με τη Sevilla πως η Liverpool δύσκολα θα κοντράρει μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη με τέτοια άμυνα και άλλες πολλές που βαριέμαι να καταγράφω. Τώρα κάποιος δηλώνει πως ο Klopp και οι παίκτες του θα μείνουν εκτός τετράδας.

Άραγε, θα χτυπήσει το ἰδιο ενδεχόμενη ήττα από ομάδα που εκτιμάς πως δεν θα είναι καν στις τέσσερις καλύτερες της αγγλικής λίγκας ετήσιε πρωταθλητή Γαλλίας; Άραγε θα φέρει περισσότερη γκρίνια και μιζέρια, αν η Liverpool τερματίσει πρώτη στον όμιλο; Μάλλον θα πω εγώ. Και επειδή μπάλα είναι και δεν είμαστε και τόσο κακοί όσο νομίζεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς θεατρίνε των Παρισίων. Να είσαι σίγουρος πως οι δηλώσεις σου πιθανό να επανέλθουν στη μνήμη πολλών και όχι μόνο μία φορά. Αλλά όχι για το λόγο που θα ήθελες..

Πολύ βέβαιος για την πορεία της Liverpool στην Premier League παρουσιάζεται ο Neymar
Πολύ βέβαιος για την πορεία της Liverpool στην Premier League παρουσιάζεται ο Neymar

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com