Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπελάδες για Liverpool προβλέπει ο Neymar

Μπελάδες για Liverpool προβλέπει ο Neymar

Ο Neymar αναφέρθηκε στον Mohamed Salah.

Την ομάδα του Neymar, Paris Saint-Germain θα αντιμετωπίσει η Liverpool στη φάση των ομίλων του Uefa Champions League, καθώς η κληρωτίδα της προηγούμενης Πέμπτης αποφάσισε ότι θα βρεθούν και οι δύο στον τρίτο όμιλο.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας των πρωταθλητών Γαλλίας έκανε τις προβλέψεις του για τη φετινή Premier League σε δηλώσεις του στη Daily Express και δεν συμπεριέλαβε τη Liverpool στη δική του τετράδα.

“ Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Ουάου αυτό είναι δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο, πολύ δύσκολο, όμως θα το πάρει η Manchester City. ”

“ Δεύτερη θα τερματίσει η United. Τρίτη η Chelsea και τέταρτη η Tottenham. ”

Δεν έχει σημασία, όπως φαίνεται που οι Reds βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και μάλιστα με το απόλυτο των νικών, ενώ έχουν δεχθεί και μόλις ένα γκολ και έχουν σκοράρει 9.

Ο Neymar θα αγωνιστεί στο Anfield στις 18 του Σεπτέμβρη, όταν η ομάδα του Klopp υποδέχεται του Παριζιάνους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε και στο θρυλικό γήπεδο της Liverpool στις αρχές Ιουνίου, όταν η Εθνική Βραζιλίας αντιμετώπισε την Εθνική Κροατίας σε φιλική αναμέτρηση. Μάλιστα εκείνος σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα και ο δικός μας Bobby Firmino έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Εκτός τετράδας η Liverpool, σύμφωνα με τον Neymar.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com