Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποίηση από τον Ερυθρό Αστέρα στον Shaqiri!

Προειδοποίηση από τον Ερυθρό Αστέρα στον Shaqiri!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει πυροδοτήσει ο πανηγυρισμός του Xherdan Shaqiri (καθώς και του Granit Xhaka) μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σερβίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η κλήρωση της ομάδας μας στον ίδιο όμιλο με τον Ερυθρό Αστέρα (με το παιχνίδι στην έδρα των Σέρβων να λαμβάνει χώρα στις 6 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής) είναι η πλέον πρόσφατη αφορμή για την εκδήλωση τέτοιου είδους αντιδράσεων, με μία εξ αυτών να αποτελεί την τοποθέτηση του γενικού διευθυντή της σερβικής ομάδας, Zvezdan Terzić.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Terzić στο Kurir:

«Προσωπικά, δε μπορώ να φανταστώ έναν Αλβανό να παίζει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σερβική ομάδα, ενώ η Partizan ήταν γιουγκοσλαβική.»

«Νομίζω ότι ο Shaqiri θα βρίσκεται υπό ασφυκτική ψυχολογική πίεση, διότι θα γνωρίζει που έρχεται να παίξει, γνωρίζει ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα σύμβολο της Σερβίας και ως εκ τούτου δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»

«Εμείς σαν ποδοσφαιρική ομάδα φυσικά φερόμαστε ισότιμα σε κάθε ομάδα, και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε την ιστορία και το παρελθόν.»

«Ο Ερυθρός Αστέρας οφείλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να κάνει τον Shaqiri να νιώσει ότι ήρθε στο γήπεδό μας προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο, και αποτελεί καθήκον μας να τον προστατεύσουμε σε περίπτωση ανεπιθύμητων καταστάσεων. Ας (δείξουμε ότι) είμαστε καλοί οικοδεσπότες!»

Αυτά είχε να πει το υψηλόβαθμο στέλεχος της αντιπάλου της ομάδας μας, και μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη στο Marakana.

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει ο πανηγυρισμός των Shaqiri και Xhaka στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει ο πανηγυρισμός των Shaqiri και Xhaka στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com