Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Σημαντικό για εμάς το επόμενο διάστημα, να είμαστε έτοιμοι ”

Wijnaldum: “ Σημαντικό για εμάς το επόμενο διάστημα, να είμαστε έτοιμοι ”

Δεν υπάρχουν εγωιστικές συμπεριφορές στην ομάδα, σύμφωνα με τον Gini Wijnaldum.

Το ερχομένο Σαββατοκύριακο η Liverpool δεν αγώνιζεται για το πρωτάθλημα της Premier League, καθώς υπάρχει το διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Στις 15 του μήνα, όμως οι Reds αντιμετωπίζουν την Tottenham εκτός έδρας στο Wembley και έπειτα ξεκινάει ένας μαραθώνιος δύσκολων παιχνιδιών, όπως αυτά με PSG και Chelsea. Ο Gini Wijnaldum μίλησε στο Liverpoolfc.com και στάθηκε στη σημασία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

“ Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διάστημα για εμάς. Όχι μόνο, γιατί είναι μεγάλα παιχνίδια, αλλά και γιατί έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Σε τέτοιες περιόδους χρειάζεσαι ολόκληρο το ρόστερ σου. ”

“ Δεν ξέρω γιατί όλοι έλεγαν πως έχουμε μια δύσκολη κλήρωση. Πιστεύω, πως κάθε όμιλος είναι δύσκολος. Ξέρουμε ότι η Paris Saint-Germain είναι μια καλή ομάδα. ”

“ Αντιμετωπίσαμε τη Napoli σε φιλικό αγώνα και την κερδίσαμε 5-0. Βέβαια, γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις. ”

Στη συνέχεια ο Ολλανδός διεθνής αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

“ Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα. Όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.”

“ Κατά τη διάρκεια της σεζόν πρέπει να ωριμάσουμε και να κάνουμε συγκεκριμένες καταστάσεις λιγότερο δύσκολες για εμάς. Πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και να βελτιωθούμε μέσα στη σεζόν. ”

Ο Wijnaldum στο φιλικό εναντίον της Napoli
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com