Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool 4X4 χωρίς σπουδαία απόδοση!

Liverpool 4X4 χωρίς σπουδαία απόδοση!

Το 4Χ4 στη φετινή Premier League, καθώς επικράτησε με 1-2 της Leicester στο King Power Stadium κατάφερε να κάνει η Liverpool, παρά το μεγάλο λάθος του Alisson και το γεγονός ότι δεν έπιασε μεγάλα στάνταρ απόδοσης. Το διπλό των Reds συνδυάστηκε με την 100η εμφάνιση (ο μοναδικός παίκτης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος) του James Milner με την κόκκινη φανέλα.

Το παιχνίδι :

Α Ημίχρονο :

Με το καλημέρα στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, καθώς το σουτ του Firmino, ο οποίος βρισκόταν σε καλή θεση σταμάτησε ο Schmeichel και στη συνέχεια ο Salah έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Οι προσπάθειες τελικά των Reds απέδωσαν καρπούς, στο 10’ ο Andrew Robertson έκανε μια ντρίπλα, κέρδισε εν συνέχεια την κόντρα και βρήκε με ωραία πάσα τον Sadio Mane μέσα στην περιόχη και εκείνος με αριστερό σουτ δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1! Η ομάδα του Klopp δεν άφηνει τη Leicester να κάνει παιχνίδι με τρομερή πίεση σε όλο το γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Foxes ήρθε στο 23’ όταν ο Gray βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως ο Alisson κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο με σπουδαία επέμβαση και έπειτα να διώξει ο Joe Gomez. Ο Albrighton στο 32’ από πλευράς Leicester επιχείρησε ένα σουτ, όμως έφυγε αρκετά άουτ. Ωραία κίνηση έκανε ο Madisson στο 33’ όμως και αυτό το σουτ δεν απείλησε τον Alisson. Λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Salah έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Schmeichel έπεσε στη δεξία γωνία του και απομάκρυνε. Αμέσως μετά την ευκαιρία του Salah ήρθε το 0-2 για τους Reds. Ο Milner εκτέλεσε το κόρνερ, βρήκε το κεφάλι του Firmino και εκείνος σημάδεψε σωστά και σκόραρε. 0-2 μετά τα πρώτα 45 λεπτά για τη Liverpool.

Β’ Ημίχρονο : 

Η πρώτη σπουδαία στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 52’ και ήταν για τη Leicester, O Madisson απέφυγε τον Robertson μέσα στην περιοχή, όμως το σούτ του μπλόκαρε ο Gomez με εξαιρετικό τάκλιν. Αμέσως μετά ο Alisson μπλόκαρε εύκολα την προσπάθεια του Ndidi. Με πολύ καλές προοπτικές βγήκε στην αντεπίθεση στο 58’ η Liverpool, ωστόσο ο Salah δεν έκανε καλή επιλογή και δεν κατάφερε να βρει τον Milner με την πάσα του. Ο Alisson στο 62’ έκανε τραγικό λάθος, όταν μετά την πάσα του Van Dijk αντί να απομακρύνει πήγε να ντριμπλάρει, έχασε τη μπάλα από τον Iheanacho, ο οποίος έδωσε ασίστ στον Ghezzal, για να σκοράρει ο τελευταίος σε κενή εστία. Αλλαγές έκανε ο Klopp στο 71’ με τους Shaqiri και Keita να περνάνε στις θέσεις των Salah και Henderson αντίστοιχα. Ο ρυθμός των Reds γενικά είχε πέσει αρκετά στην επανάληψη και ήθελαν να προστατέψουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Μετά από αρκετή ώρα η Liverpool απείλησε στο 82’ με μια κεφαλιά του Mane μετά από φάουλ του Milner, η οποία όμως δεν βρήκε εστία. Στο 86’ μετά από κόντρα στρώθηκε η μπάλα στα πόδια του Alexander-Arnold, εκείνος έκανε το δεξί σούτ, αλλά έφυγε ψηλά. Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τους Reds στο 89’ με τον Matip να παίρνει τη θέση του Arnold. Η Liverpool άντεξε στην πίεση των Αλεπούδων στο τέλος και έφυγαν με το διπλό από το Leicester! 

Οι Reds είχαν να κάνουν το 4 στα 4 από το 1990…

Τώρα, ακολουθεί το διάλειμμα των Πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και στις 15 του Σεπτέμβρη η ομάδα του Klopp φιλοξενείται στο Wembley από την Tottenham.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool:

Alisson, Alexander-Arnold (89’ Matip), Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Henderson (71’ Keita), Wijnaldum, Mane, Salah (71’ Shaqiri), Firmino.

Leicester :

Schmeichel, Ricardo, Morgan, Maguire, Chilwell, Albrighton (61’ Iheanacho), Mendy, Ghezal, Gray ( 76’ Okazaki), Madisson (83’ Amartey),

Ο Firmino γράφει το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com