Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Το βάθος του ρόστερ μας πρέπει να παραμείνει καλό ”

Klopp: “ Το βάθος του ρόστερ μας πρέπει να παραμείνει καλό ”

Η Liverpool προετοιμάζεται για έναν πολύ δύσκολο Σεπτέμβρη, καθώς μέσα σε λίγες μέρες θα κληθεί να αντιμετωπίσεις τις Tottenham, Paris Saint-Germain, Chelsea 2 φορές, αλλά και τη Leicester αύριο το μεσημέρι. Ο Klopp εξήγησε πως έχουν τα πράγματα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας στη συνέντευξη τύπου.

“ Σήμερα το βάθος του ρόστερ είναι καλό, αλλά θα πρέπει να παραμείνει καλό. Ήταν ξεκάθαρο, πως ο Αύγουστος θα ήταν κάπως διαφορετικός, διότι ξεκινήσαμε 3 συνεχόμενες φορές με την ίδια ενδεκάδα. Αυτό δεν θα είναι εφικτό στο μέλλον. ”

“ Γι’ αυτό ενισχύσαμε το ρόστερ μας. Όχι για τον Αύγουστο, αλλά για τους επόμενους μήνες της σεζόν. Πρέπει να αποδείξουμε και στο χορτάρι αν είμαστε καλοί όμως. ”

“ Όλοι οι παίκτες πλέον βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είχαμε μια αρκετά καλή προετοιμασία και από τότε έχουν περάσει 4 εβδομάδες. Έχει βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παιδιών. ”

Όσο για την αυριανή ενδεκάδα ο Γερμανός ανέφερε :

“ Φυσικά έχει ένα πλεονέκτημα η ενδεκάδα που κέρδισε το προηγούμενο Σάββατο, αλλά είμαι ανοικτός σε αλλαγές. Αν κάποιος είχε μια λιγότερο καλή εβδομάδα από κάποιον άλλον, τότε ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. ”

“ Σε καμία περίπτωση δεν έχω κλείσει αυτή την ενδεκάδα για όλη τη σεζόν. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο να παίζουν οι ίδιοι, όταν θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. ”

“ Αυτές τις μέρες είδα πολλά πράγματα στην προπόνηση, αν συνεχίσουμε έτσι μέσα στη σεζόν θα είναι τέλειο. ”

Το βάθος του ρόστερ το κλειδί για τον Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com