Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leicester – Liverpool (preview)

Leicester – Liverpool (preview)

Έτοιμη για τη δεύτερη δύσκολη της έξοδο είναι η Liverpool, καθώς το Σάββατο (1/9) στις 14:30 ώρα Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Leicester εκτός έδρας, στο King Power Stadium.

Οι Reds έχουν κάνει το 3 στα 3 στη φετινή Premier League και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους. Μετά τη νίκη επί της Brighton στοχεύουν σε μια ακόμη νίκη πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Alex Oxlade-Chamberlain, Rhian Brewster και Dejan Lovren, όπως βέβαια θα συμβαίνει και για αρκετούς αγώνες ακόμα. Ο Γερμανός προπονητής έχει παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και στα 3 πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ίσως ετοιμάσει αλλαγές για τον αγώνα κόντρα στη Leicester. Ο Fabinho δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα και δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα το κάνει στον Σαββιάτικο αγώνα. Ο Klopp έχει σκοπό να του δώσει όσο χρόνο προσαρμογής χρειαστεί.

Όσο αφορά τους Foxes, προέρχονται από διπλό επί της Southampton και μάλιστα με ανατροπή για το πρωτάθλημα με 1-2 και επίσης νίκη εναντίον της Fleetwood Town για το Carabao Cup με 4-0. Στην πρεμιέρα μπορεί να ηττήθηκαν από τη Manchester United με 2-1 στο Old Trafford, όμως μετρούν ισάριθμες νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια κόντρα σε Wolves και σε Southampton και έτσι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Ο προπονητής της Leicester, Claude Puel δεν μπορεί να υπολογίζει στους Matthew James και Jamie Vardy. Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος έχει καλή παράδοση εναντίον των Reds είναι τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε τη δεύτερη αγωνιστική στη νίκη εναντίον της Wolves με 2-1. Χωρίς αμφιβολλία πρόκειται για μια πολύ σημαντική απουσία για τις Αλεπούδες.

Στατιστικά στοιχεία :

  • Η Liverpool έχει 8 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια κόντρα στη Leicester.
  • Στους 10 τελευταίους αγώνες εναντίον του πρωτοπόρου η Leicester μετράει ισάριθμες ήττες.
  • Οι Reds θέλουν να κάνουν το 4 στα 4 για πρώτη φορά από το 1990.
  • Οι Αλεπούδες έχουν να κερδίσουν τις δύο πρώτες τους εντός έδρας αναμετρήσεις από το 1966.
  • Η ομάδα του Klopp έχει δεχθεί τις λιγότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα στις 3 πρώτες αγωνιστικές (19).
  • Από το 2005 είχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Liverpool σε 4 συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα.
Εκτός έδρας αντιμετωπίζει τη Leicester το Σάββατο στις 14:30 η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Leicester – Liverpool (preview)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com