Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah και 3Χ3 η Liverpool!

Salah και 3Χ3 η Liverpool!

Η Liverpool έκανε και σήμερα τη δουλειά της, νικώντας με 1-0 τη Brighton στο Anfield. Οι Reds ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Mohamed Salah στο πρώτο μέρος και διατήρησαν το αποτέλεσμα ως το τέλος, παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Chris Hughton. Όχι θεαματική, αλλά ουσιαστική νίκη από την ομάδα του Jurgen Klopp.

Το παιχνίδι:

Α΄Ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Salah μπήκε από δεξιά, πάσαρε στον Mane, ο οποίος σούταρε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ryan. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Brighton απάντησε με τον Knockaert, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Alisson που μπλόκαρε εύκολα. Οι Reds συνέχισαν να διατηρούν την κατοχή της μπάλας και στο 8ο λεπτό ο Robertson έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Firmino, με τον Ryan να λέει όχι στην κεφαλιά του Βραζιλιάνου επιθετικού. Στιγμές αργότερα, ο Arnold είδε την εκτέλεση φάουλ του από τα 18 μέτρα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Η κυριαρχία της Liverpool απέδωσε τελικά καρπούς στο 22ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Milner πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Bissouma, πάσαρε στον Firmino, ο οποίος τροφοδότησε τον Salah στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο «Φαραώ» έκανε ένα υποδειγματικό πλασέ, που βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ryan και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά το 30ο λεπτό, η Liverpool κατέβασε ταχύτητα και αρκέστηκε στην ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ωστόσο καλές ευκαιρίες με τους Wijnaldum και Firmino. Η Brighton από πλευρά της, δεν απείλησε ουσιαστικά τον Alisson στο πρώτο μέρος.

Β΄Ημίχρονο

Οι Reds ξεκίνησαν νοθρά στο δεύτερο μέρος με τη Brighton να πιέζει και να βγάζει ευκαιρία στην αντεπίθεση με τον Knockaert. Η πρώτη τελική της Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 61ο λεπτό, όταν ο Joe Gomez έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα χέρια του Ryan. Ο Jurgen Klopp επιστράτευσε τον Jordan Henderson αντί του Naby Keita ,θέλοντας να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, η μπάλα βρήκε στον Duffy από γύρισμα του Robertson και πάρα λίγο να σημειωθεί αυτογκόλ. Στο 78ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι και ο Daniel Sturridge στη θέση του Sadio Mane. Σταδιακά η Liverpool ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έβγαλε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Trent Alexander-Arnold και Georginio Wijnaldum στο 86ο λεπτό. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού όμως, ανήκει στη Brighton, η οποία πήγε να κλέψει το βαθμό με την εξαιρετική κεφαλιά του Gross. Ο Alisson όμως είχε και πάλι απάντηση.

Πλέον, οι Reds στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στη Leicester, θέλοντας να διατηρήσουν το αήττητο αλλά και το μηδέν στην άμυνα, πριν το ντέρμπι με την Tottenham στο Λονδίνο στις 15/9.

Κρατάει το μηδέν στην άμυνα και το 3Χ3 η Liverpool.
Κρατάει το μηδέν στην άμυνα και το 3Χ3 η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com