Είσαι εδώ
Home > Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ > ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ > Liverpool-Manchester Utd Live στη Λέσχη Φίλων LFC

Liverpool-Manchester Utd Live στη Λέσχη Φίλων LFC

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, τη Κυριακή 7 Μαρτίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Manchester Utd στο Anfield για τη Premier League. Στις κερκίδες του Anfield θα βρεθούν και 16 μέλη μας.

To match θα ξεκινήσει στις 3:30 το μεσξμέρι & η Λέσχη μας θα είναι ανοικτά από τις 2:30 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι.

Διατίθεται ο κατάλογος ειδών από την ομάδα με δυνατότητα παραγγελιών, μέσω του eshop της Λέσχης μας: www.kopshop.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, η Λέσχη μας (Πανεπιστημίου 56, Μέγαρο Ερμής, 1ος ορ. Γρ. 124) είναι ανοικτά κάθε: Τετάρτη από 6 ως 8:30 το βράδυ & καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή 12:30 με 3 το μεσημέρι.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-3236725 & 6996-416614 ή μέσω του site μας www.liverpool.gr.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλη την ελληνική φίλαθλη κοινότητα ότι, στο παρακάτω link μπορούν να δουν ποια club της Liverpool είναι αναγνωρισμένα στην Ελλάδα.

http://www.liverpoolfc.tv/fans/membership/aib-association-of-international-branches/region/6/overseas-europe

Επίσης ειδήσεις (με προγνωστικά στοιχήματος) σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (σύντομα σε νέα συχνότητα)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com