Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσπάθησε να αγοράσει τη Liverpool ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη της City!

Προσπάθησε να αγοράσει τη Liverpool ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη της City!

Με μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλοφορεί η Daily Mail της Παρασκευής, καθώς αναφέρει πως ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη της Manchester City προσπάθησε κατά το προηγούμενο έτος να αγοράσει τη Liverpool με μια προσφορά-μαμούθ.

Ο Sheik Khaled Bin Zayed Al Nehayan, μέλος της οικογένειας της κυβέρνησης του Abu Dhabi προσκέλκυσε τους ανθρώπους της Liverpool κατά τη σεζόν 2017-18 και σύμφωνα με τη Daily Mail έκανε πρόταση £2 δισεκατομμυρίων για την αγορά των Reds.

Φυσικά και θα ήταν η πιο ακριβή αγορά ομάδας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο σύμβουλος επιχειρήσεων του Sheil Khaled, Midhat Kidwai συνάντησε τον πρόεδρο της Liverpool, Tom Werner στη Νέα Υόρκη, ώστε να του εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα το κάλυπτε ο ίδιος ο Sheik, ενώ ένα μικρό μέρος θα προερχόταν από έναν Κινέζο επενδυτή. Η πρόταση, πάντως έγινε πριν τη μεταγραφή του Virgil Van Dijk και φυσικά πριν την πορειά των Reds μέχρι τον τελικό του Champions League.

Είναι δεδομένο, πως η FSG δεν θα ήταν αρνητική σε μια επένδυση στην ομάδα, όχι όμως για την πώληση του 100% της Liverpool, κάτι το όποιο ενδιέφερε τον Sheik.

Λέγεται μάλιστα, πως τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις 22 Ιανουάριου για την πώληση της ομάδας, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Αν και τα email μεταξύ των δύο πλευρών, δείχνουν πως όντως υπήρξε συμφωνία.

Όμως η πώληση της Liverpool στον ξάδερφο του ιδιοκτήτη της Manchester City χάλασε τελικά στην πρώτη κατάθεση του ποσού, η οποία δεν έγινε ποτέ. Τα πρώτα £25 εκατομμύρια από τα συνολικά £2 δισεκατομμύρια δεν έφτασαν ποτέ και το deal χάλασε οριστικά.

Από την άλλη, ο έγκυρος James Pearce αναφέρει, πως ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία και κάθε συζήτηση διακόπηκε τον Ιανουάριο.

Από αυτό το σημείο και μετά, πηγές από τη διοίκηση αναφέρουν, πως οι Reds δεν είναι προς πώληση. Αυτό, όμως δεν σημαίνει, ότι δεν θα εξεταστεί μια καλή πρόταση για συνεργασία ή για επένδυση στην ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση η ολική εξαγορά της.

Δεν πωλείται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com