Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «O Keita μπορεί να πετύχει πολλά στη Liverpool»

Klopp: «O Keita μπορεί να πετύχει πολλά στη Liverpool»

Ο Jurgen Klopp μίλησε για την περίπτωση του Naby Keita και τόνισε πως ο μέσος από τη Γουινέα πέρασε μια δύσκολη σεζόν πέρσι, αλλά φέτος μπορεί να πετύχει εξαιρετικά πράγματα με τη φανέλα της Liverpool:

«Τον θέλαμε πολύ στην ομάδα και για αυτό δεχτήκαμε την αναμονή ενός χρόνου. Ο ίδιος ήθελε να έρθει από πέρσι στην ομάδα, αλλά η Leipzig μας είπε πως αυτό θα γίνει σε ένα χρόνο, κάτι που φυσικά δε μας άρεσε αλλά έπρεπε να το δεχτούμε. Και αυτό στοίχισε λίγο και στον Naby. Η περσινή του σεζόν δεν ήταν το ίδιο καλή με την προηγούμενη. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις στην περίπτωσή του. Ο Naby δεν γνωρίζει τέλεια τη γερμανική γλώσσα, ενώ σιγά σιγά μαθαίνει καλά αγγλικά. Στη Leipzig όμως κάνουν εξαιρετική δουλειά και αυτό διευκόλυνε την προσαρμογή του σε εμάς. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με εμάς  και είναι εύκολο να δεις πως ο Naby προσαρμόστηκε στην ομάδα γρήγορα. Η αναμονή πάντως σίγουρα άξιζε. Είναι δύσκολο να πάρεις ένα παίκτη σαν αυτόν. Είναι μόλις 23 ετών και σίγουρα τον ήθελαν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Οπότε είμαστε χαρούμενοι που ο Naby είναι μαζί μας και είμαι βέβαιος πως θα πετύχει πολλά.»

Ο Naby Keita, έπιασε εξαιρετική απόδοση στο ντεμπούτο του κόντρα στη West Ham, ενώ προετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο εκτός έδρας ματς με τη φανέλα της Liverpool, στο Selhurst Park του Λονδίνου.

Βέβαιος για τον Keita, εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp.
Βέβαιος για τον Keita, εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com