Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ένιωσα ανακούφιση με τη νίκη επί της West Ham»

Klopp: «Ένιωσα ανακούφιση με τη νίκη επί της West Ham»

Η Liverpool πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη West Ham την προηγούμενη Κυριακή, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Jurgen Klopp. Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Skysports, ένιωσε μεγάλη ανακούφιση που η προετοιμασία των 6 προηγούμενων εβδομάδων απέδωσε τελικά καρπούς.

«Το συναίσθημα που ένιωθα μετά το ματς με τη West Ham ήταν ανακούφιση και όχι περηφάνια. Επειδή στη διάρκεια της προετοιμασίας σκέφτεσαι πολύ τα πράγματα και τις προπονήσεις που θέλεις να κάνεις και λίγο πριν τελειώσει η προετοιμασία σκέφτεσαι μήπως ξέχασες κάτι που έπρεπε να γίνει. Ακόμα και μετά από 17-18 χρόνια στη δουλειά, σκέφτεσαι εάν έκανες όλα όσα ήθελες. Ξέρω πως στην pre-season δεν προετοιμαστήκαμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι και στο πρώτο παιχνίδι. Και όπως φάνηκε ήμασταν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν πως δεν συναντήθηκαν 10 λεπτά πριν το παιχνίδι. Έδειξαν πως είχαν μια κοινή προετοιμασία και μου άρεσε πολύ αυτό.»

Κατά τα άλλα, η Liverpool προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι με την Crystal Palace στο Selhurst Park, που θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ανακουφισμένος από τη νίκη επί της West Ham, εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp.
Ανακουφισμένος από τη νίκη επί της West Ham, εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com