Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Joe Gomez ”

Jürgen Klopp: “ Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Joe Gomez ”

Βασικός ξεκίνησε στην πρεμιέρα των Reds ο Joe Gomez εναντίον της West Ham και όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού και κόντρα στην Crystal Palace στο Selhust Park.

“ Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Joe και τις ικανότητές του να αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός. Χρειαζόταν όμως χρόνο μετά τον τραυματισμό του. ” Είπε ο Klopp και συνέχισε.

“ Η θέση του στόπερ είναι πολύ σημαντική. Ίσως και πιο σημαντική από τους ακραιούς μπακ, διότι πάντα μένει πίσω ένας κεντρικός αμυντικός, προκειμένου να σε βοηθήσει στα μετόπισθεν. ”

“ Τώρα είναι καλά και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να ανταπεξέλθει στη συγκεκριμένη θέση. Έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τον Virgil και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Βέβαια, έχουμε και άλλους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν ως στόπερ. Ο Dejan είναι λίγο τραυματίας ακόμη. Υπάρχει ο Nat Phillips και επίσης ο Fabinho, ο οποίος ξέρει τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Διαθέτουμε αρκετούς παίκτες και αυτό που μας απασχολεί είναι ποιος είναι διαθέσιμος. ”

Πιστεύει πολύ στον Gomez ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com