Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπορούν να ψηφίσουν ξανά οι ομάδες της Premier League για τη λήξη των μεταγραφών

Μπορούν να ψηφίσουν ξανά οι ομάδες της Premier League για τη λήξη των μεταγραφών

Πριν από ένα χρόνο οι 20 σύλλογοι της Premier League είχαν αποφασίσει μέσω ψηφίσματος να κλείνει η μεταγραφική περίοδος μια ημέρα πριν την έναρξη της σεζόν.

Οι ίδιες ομάδες ένα χρόνο μετά μπορούν να ψηφίσουν να αλλάξει η λήξη της μεταγραφικής περίοδου και να επανέλθει στις 31 Αυγούστου. Όπως αναφέρει η Mirror, δύο ομάδες, οι οποίες ψήφισαν να κλείνουν οι μεταγραφές πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, τώρα έχουν αλλάξει γνώμη και θέλουν να γίνει νέο ψήφισμα.

Είναι γεγονός, πως οι ομάδες της Premier League έχουν ένα μειονέκτημα πλέον, καθώς οι σύλλογοι της Bundesliga και της La Liga μπορούν να αγοράσουν παίκτες μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη Serie A, καθώς η περίοδος των μεταγραφών λήγει και εκεί πριν μέρα πριν την έναρξη της σεζόν.

Αν τελικά αποφασιστεί να γίνει νέα ψηφοφορία θα χρειαστούν 14 θετικές ψήφοι, προκειμένου να αλλάξει ημερομηνία λήξης η μεταγραφική περίοδος.

Η Fifa είναι διατεθειμένη να ψάξει έναν τρόπο, ώστε οι Γερμανικές και οι Ισπανικές ομάδες να μη μπορούν να αποδυναμώσουν τις Αγγλικές ακόμη και αν παραμείνει ίδια η ημερομηνία λήξης της μεταγραφικής περιόδου.

Η επόμενη συνάντηση τον εκπροσώπων των ομάδων της Premier League έχει οριστεί για τον Σεπτέμβρη και τότε θα γίνει γνωστό αν θα υπάρξει νέα ψηφοφορία.

Έτοιμη για μια ακόμη αλλαγή η Premier League;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com