Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner: “ Είναι ώρα να κερδίσουμε τρόπαια ”

James Milner: “ Είναι ώρα να κερδίσουμε τρόπαια ”

Τη δική του απάντηση αναφορικά με την ικανότητα της Liverpool να κερδίσει τίτλους έδωσε ο Milner.

Την 17η σεζόν του ως επαγγελματίας ποδοσφαριστής και την 4η ως παίκτης της Liverpool διανύει ο James Milner και όπως παραδέχτηκε είναι ώρα για την ομάδα να κερδίσει τρόπαια.

“ Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Βρισκόμαστε στη Liverpool, έναν τεράστιο σύλλογο με τρομερή ιστορία και πολλά τρόπαια. ”

“ Πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα, δεν έχει σημασία ποιον έχουμε αντίπαλο. Είμαι στην ομάδα για 3 χρόνια και έχω φτάσει πολύ κοντά σε τίτλους. Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Είναι ώρα να κερδίσουμε τρόπαια. ”

“ Εννοείται πως με αυτό το σκεπετικό βάζουμε περισσότερη πίεση στους εαυτούς μας, όμως αυτό πρέπει να γίνεται. Πάντα το να πάρεις το πρώτο τρόπαιο είναι το πιο δύσκολο. Μόλις το πάρουμε, θα ακολουθήσουν και άλλα. ”

Παρά τα 15 του ράμματα ο James Milner είχε τις πιο πολλές επαφές με τη μπάλα (122) κόντρα στη West Ham, τα πιο πολλά χιλιόμετρα (12.55) και μια ασίστ στον Sadio Mane. Καταλαβαίνει κανείς τον λόγο που πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη από το Sky Sports.

“ Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να παίζω καλά. Ο ανταγωνισμός του ρόστερ είναι πολύ θετικός για εμάς. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια, οπότε ο προπονητής θα αλλάξει αρκετές φορές την ενδεκάδα. ”

“ Θέλουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα. Να φτάσουν τα Χριστούγεννα και να δούμε που είμαστε. Βέβαια, υπάρχει και η Ευρώπη, για την οποία και φέτος έχουμε πολύ υψηλές βλέψεις. ”

Με κάθε τρόπο αγωνίζεται ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com