Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Θέλω να κερδίζω τους καλύτερους, όχι να είμαι ο καλύτερος ”

Jürgen Klopp: “ Θέλω να κερδίζω τους καλύτερους, όχι να είμαι ο καλύτερος ”

Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος για τη φετινή Liverpool και ο Jürgen Klopp ξεκαθάρισε στο France Football, πως θέλει να κερδίσει τους καλύτερους και όχι να θεωρείται εκείνος ως ο καλύτερος.

“ Αν μια ομάδα είναι καλύτερη από τη δική σου, πρέπει να κάνεις τα πάντα, ώστε να τους φτάσεις και να τους κερδίσεις. ”

“ Ποτέ δεν ήθελα να έχω την καλύτερη ομάδα. Ποτέ δεν ήμουν μέλος της καλύτερης ομάδας ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής.”

“ Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζω τους καλύτερους. Η καλύτερη ομάδα σήμερα στην Αγγλία είναι η Manchester City. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι άλλες δεν είναι. Ο στόχος είναι να την κερδίζουμε όσο πιο συχνά γίνεται.”

Στη συνέχεια ο Γερμανός ανέφερε πως :

“ Είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο έχει 6 από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όλες θέλουν να βρίσκονται στην 4αδα. Έτσι το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. ”

“ Η Liverpool σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της έδινε σκληρές μάχες. Ποτέ καμία μάχη δεν είναι εύκολη. Πως να είμαι τώρα; Θέλουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή, όμως πάντα σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. ”

“ Πέρυσι έγινα 50. Στα γενέθλια μου κάλεσα αρκετούς ανθρώπους, τους οποίους δεν είχα δει για χρόνια. Άκουσα από πολλούς ότι δεν περίμεναν να ήμουν προπονητής της Liverpool κάποια μέρα. ”

“ Είμαι στην ομάδα που μου ταιριάζει και μαζί της μπορώ να εκπληρώσω κάθε στόχο. ”

Ιδανικό μέρος για τον Klopp η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com