Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Βοήθησε πολύ το κέντρο στη νίκη επί της West Ham “

Jürgen Klopp: “ Βοήθησε πολύ το κέντρο στη νίκη επί της West Ham “

H αύρα του Klopp εξυμνήθηκε και από τον Keegan.

Οι κεντρικοί μέσοι της Liverpool έκαναν εξαιρετική δουλειά στη νίκη της πρεμιέρας με αντίπαλο τη West Ham και ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά στη σημαντική βοήθεια, που πρόσφεραν οι κεντρικοί.

“ Ο Naby ήταν για 6 εβδομάδες στην προετοιμασία μαζί μας. Μαζί με τον Millie και τον Gini έκαναν κανονικά προετοιμασία. Αυτό είναι πολύ καλό. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό μας βοήθησε αρκετά. Η οργάνωση πάντα βοηθάει. Από τη στιγμή που πιάνει τη μπάλα μπορείτε να δείτε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Keita. ”

“ Οι Milner και Gini ήταν εξαιρετικοί. Το χρειαζόμαστε αυτό, ήταν πολύ καλό. ”

“ Στο τέλος κερδίσαμε 4-0 και φαίνεται ως μια εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Οι κεντρικοί μας βοήθησαν πολύ, έτρεξαν πολύ και δούλεψαν σκληρά. ”

“ Όλοι μας οι μέσοι δουλεύουν και οι Hendo και Adam. Καταλαβαίνουν ορισμένες φορές, πως είναι πιο σημαντικό να κλείσουν τις αμυντικές τρύπες παρά να επιτεθούν. Αυτό μας βοηθάει πολύ. ”

Όσο για το ντεμπούτο του Alisson Becker:

“ Ο Alisson έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος. Όλοι περιμένουμε από τους παίκτες να αγωνίζονται σαν μηχανές αλλά δεν είναι έτσι. Είναι άνθρωποι. ”

“ Στο πρώτο παιχνίδι όλοι μπορούν να έχουν άγχος. Όμως και ο Alisson και ο Keita δεν είχαν καθόλου άγχος. ”

Καλό ντεμπούτο έκανε και ο Alisson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com