Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Θετικός ο ανταγωνισμός στον άξονα»

Wijnaldum: «Θετικός ο ανταγωνισμός στον άξονα»

Ο Gini Wijnaldum ξεκίνησε βασικός στη χθεσινή νίκη επί της West Ham και πλαισίωσε τους James Milner και Naby Keita στον άξονα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ολλανδός μέσος της Liverpool έσπευσε να σχολιάσει τον υγιή ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα για τις τρεις θέσεις του κέντρου,μετά και την προσθήκη των Fabinho και Keita.

«Φυσικά και θέλω πάντα να παίζω. Αλλά αυτός είναι ο ανταγωνισμός που πρέπει να υπάρχει σε μία ομάδα σαν τη Liverpool. Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Manchester City και στην Chelsea. Σε κάθε θέση πρέπει να υπάρχουν πολλές επιλογές και εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για τον προπονητή και την ομάδα. Η Liverpool είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που πάντα θα αγοράζει καλούς ποδοσφαιριστές ακόμη και αν έχει ήδη καλούς. Έτσι, ο ανταγωνισμός θα γίνεται μεγαλύτερος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για ένα club σαν τη Liverpool.»

Στη συνέχεια, ο Wijnaldum στάθηκε στην απόδοση του Naby Keita, ενώ μίλησε και για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «O Naby έχει πολλές ικανότητες. Μπορεί να ντριμπλάρει, να μοιράσει πάσες ακόμα και να σκοράρει. Το έδειξε και στη Γερμανία. Μπορεί επίσης να κρατήσει τη μπάλα και να μας δώσει χρόνο κατοχής, ενώ η πίεσή του είναι εξαιρετική. Πιστεύω πως είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για εμάς. Το ξεκίνημα μας στη χρονιά είναι θετικό. Αλλά έχουμε ακόμα 37 παιχνίδια και ακόμη πολλά στο Champions League και στο Κύπελλο. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις σε όλη τη σεζόν. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο.»

Χαρούμενος για τον ανταγωνισμό στο κέντρο, ο Gini Wijnaldum.
Χαρούμενος για τον ανταγωνισμό στο κέντρο, ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com