Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα για τη σεζόν»

Klopp: «Ήταν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα για τη σεζόν»

O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!

Η Liverpool ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή Premier League και οι Reds συνέτριψαν με 4-0 τη West Ham στο Anfield. Στη συνέντευξη μετά το ματς,ο Jurgen Klopp σχολίασε τη σημερινή απόδοση της ομάδας ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ντεμπούτο του Naby Keita.

«Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμάς, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε. Κανένας δεν ξέρει πραγματικά πόσο καλά τα πήγαμε στην προετοιμασία ή πόσο σημαντική ήταν η pre-season. Στην προετοιμασία, δοκιμάζεις πολλά διαφορετικά πράγματα κόντρα σε διαφορετικές ομάδες, αλλά η Premier League είναι μια κανονική μάχη και αυτή είναι η διαφορά του σημερινού παιχνιδιού. Και ως προπονητής πάντα ελπίζεις να παρουσιαστεί η ομάδα σου έτοιμη στην πρεμιέρα.Και η σημερινή μας εμφάνιση έδειξε πως ήμασταν έτοιμοι. Μετά το 1-0 ίσως δεν είχαμε την ίδια κυριαρχία.Αλλά ευτυχώς σκοράραμε στο κατάλληλο σημείο,ένα λεπτό πριν το ημίχρονο και στη συνέχεια ήρθαν και τα άλλα γκολ από τον Sadio και τον Daniel. Οπότε είμαστε ικανοποιημένοι από το σκορ και την εμφάνιση και συνεχίζουμε. »

Για τον Naby Keita, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε τα εξής: «Ο Naby έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μετά από έξι εβδομάδες στο σύλλογο, έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά και μοιάζει σαν να είναι καιρό στην ομάδα. Μπορεί να έχει πολλούς ρόλους στην ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω πως η θέση 8 του ταιριάζει απόλυτα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει βοήθειες από τους συμπαίκτες που βρίσκονται γύρω του. Ο Mane κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Milner, Wijnaldum και Robertson. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Naby, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είναι αυτό που περιμέναμε.»

Παράλληλα ο Klopp τόνισε, για ακόμη μία φορά, τις υψηλότατες προσδοκίες που έχει η ομάδα για τη φετινή σεζόν,ενώ αναφέρθηκε και στο βάθος του πάγκου των Κόκκινων: «Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Για παράδειγμα,ο Alberto Moreno έκανε μια εξαιρετική προετοιμασία και έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά σήμερα δε βρέθηκε στην αποστολή.Το ίδιο συμβαίνει και με τους Lallana, Clyne, Origi, Solanke. Όλοι τους έχουν δουλέψει πολύ αλλά δυστυχώς πρέπει να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις. Αργότερα όμως θα έχουμε 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα και θα χρειαστεί να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα είναι να δουλεύουν ώστε να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί.»

Πολύ θετικό το ντεμπούτο του Naby Keita.
Πολύ θετικό το ντεμπούτο του Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com