Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνημα με σφυροκόπημα για Liverpool!

Ξεκίνημα με σφυροκόπημα για Liverpool!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Premier League η Liverpool, καθώς διέλυσε με το ευρύ 4-0 τη West Ham και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Α Ημίχρονο :

Η Liverpool ξεκίνησε με κέφι και διάθεση και έφτιαξε την πρώτη της πολύ καλή ευκαιρία στο 15′ με τον Mane να τσιμπάει λίγο τη μπάλα από τη σέντρα του Salah αλλά ο Fabianski δεν αιφνιδιάστηκε. Αμέσως μετά όμως ο Salah άνοιξε λογαριασμό δικό του και της Liverpool! O Keita έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στο Robertson, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο Salah που προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ. Στο 23′ o Trent εκτέλεσε καταπληκτικά ένα φάουλ αλλά ο Fabianski και αμέσως μετά από μια καραμπόλα ένα λεπτό αργότερα ο Wijnaldum σούταρε τελευταίος αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Στο 27′ ο Arnautovic βγήκε στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε αλλά από την κόντρα η μπάλα πήγε κόρνερ και στην εκτέλεση ο Alisson μπλόκαρε την κεφαλιά του Balbuena. Στο 36′ ο Salah συνάντησε τη σέντρα του Mane αλλά την κεφάλια του μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Fabianski. Ο Salah αμέσως μετά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0 με τον Fabianski εξ ‘επαφής να αποκρούει το πλασέ του Αιγύπτιου από το γύρισμα του Firmino. Βέβαια το δεύτερο γκολ που άξιζε η ομάδα του Klopp ήρθε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Robertson σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Milner γύρισε εκπληκτικά και ο Mane πλάσαρε στο κενό τέρμα για ένα καθ’ολοκληρίαν κόκκινο ημίχρονο.

Β Ημίχρονο :

Η πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ανήκε στη West Ham με τον Antonio να στέλνει τη μπάλα ψηλά μετά το κόρνερ του Snodgrass. Στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος η Liverpool έκανε τρία τα τέρματα της με τον Mane να εκτελεί χαμηλά από καταπληκτική πάσα του Firmino αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο επιθετικός της Liverpool ήταν σε θέση offside. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τους γηπεδούχους που απείλησαν στο 67′ με κεφάλια Mane από το κόρνερ Salah και πάσα σε Milner. H Liverpool έκανε πιο πολύ συντήρηση στον υπόλοιπο χρόνο κατεβάζοντας ταχύτητα αλλά παραμένοντας με ιδιαίτερη όρεξη να τρέξει και να δημιουργήσει. Βέβαια κατάφερε να σκοράρει και τέταρτο γκολ με την πρώτη επαφή του Sturridge στο 87’, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Salah λίγα δευτερόλεπτα, και από το κόρνερ του Milner μετά την κόντρα σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι.

Η Liverpool έκανε πολύ πειστική εμφάνιση για πρεμιέρα και ο Keita στο ντεμπούτο του ήταν πραγματικά εξαιρετικός ενώ είχε άξιο συμπαράσταση τον commando James Milner. Ντεμπούτο έκανε επίσης και ο Xherdan Shaqiri. Επόμενη αντίπαλος της ομάδας μας είναι η Crystal Palace την επόμενη εβδομάδα στο Selhust Park.

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ στο 19ο λεπτό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com