Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – West Ham (preview)

Liverpool – West Ham (preview)

Πρέμιερα στη φετινή Premier League είναι έτοιμη να κάνει αύριο στις 15:30 η Liverpool με αντίπαλο τη West Ham στο Anfield.

Ο Jürgen Klopp έχει αρκετά προβλήματα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Oxlade Chamberlain και Rhian Brewster. Αμφίβολος είναι ο Fabinho, ενώ έτοιμοι θα είναι οι Jordan Henderson, Joe Gomez και James Milner, όπως επιβεβαίωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα είναι έτοιμοι να κάνουν οι Alisson Becker, Naby Keita, Xherdan Shaqiri και ο Fabinho αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η West Ham του Manuel Pellegrini έκανε σπουδαίες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και χωρίς αμφιβολία έχει δυναμώσει σημαντικά. Στα Σφυριά το φετινό καλοκαίρι μεταξύ άλλων υπέγραψαν οι Carlos Sanchez, Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko, Issa Diop, Lukasz Fabiaski και Felipe Anderson. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αποκτήθηκε από την Arsenal ο Lucas Perez έναντι €4.4 εκατομμύριων.

Ο Χιλιανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Wiston Reid, Andy Caroll, Michael Antonio, Sam Byram, Manuel Lanzini, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ουκρανός άσος, Andriy Yarmolenko.

  • Η Liverpool έχει επικρατήσει στις 3 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, εχοντας σκοράρει από 4 τέρματα στο καθένα.
  • Η West Ham έχει να κερδίσει στο Anfield από τον Αύγουστο του 2015, όμως είναι η μοναδική νίκη της στα τελευταία 45 παιχνίδια στο σπίτι των Reds.
  • Η Liverpool έμεινε αήττητη την περσινή σεζόν στο Anfield, μετρώντας 12 νίκες και 7 ισοπαλίες. Η ομάδα του Klopp βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 45 φορές, ενώ δέχθηκε μόλις 10 τέρματα σε 19 αγώνες.
  • Ο Sadio Mane μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης από τον John Barnes, που σκοράρει σε 3 συνεχομένες πρεμιέρες με την κόκκινη φανέλα.
  • Η West Ham έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 πρεμιέρες. Περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα.
  • Κακός δαίμονας για τον Manuel Pellegrini οι Reds, καθώς τον έχουν κερδίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλο αντίπαλο, 4.
Νικηφόρα θέλει να ξεκινήσει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com