Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-West Ham Utd Live με την Λέσχη Φίλων Liverpool

Liverpool-West Ham Utd Live με την Λέσχη Φίλων Liverpool

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
« Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, την Κυριακή 12 Αυγούστου, η Liverpool αντιμετωπίζει την West Han Utd στο Anfield, για την Premier League 2018/19. Στις κερικίδες του Kop, θα βρεθεί και 1 μέλος της Λέσχης μας.
To match θα ξεκινήσει στις 3:30 το μεσημέρι & θα το παρακολουθήσουμε στο Athens Sports Bar (Δημητρακοπούλου 2, πλησίον ΜΕΤΡΟ στάση ΑΚΡΟΠΟΛΗ) LIVE από δορυφορικό κανάλι.

Ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω της εκπομπής μας ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ στο web tv www.tilesport.tv (κάθε Δευτέρα βράδυ στις 8:30), από την εκπομπή μας στο youtube RED GLASSES & μέσω των τηλεφώνων μας 210-6401313 & 6984-004350 ή μέσω του site μας www.liverpool.gr.

Επίσης την Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB και στο twitter Liverpool GR Fans.

Επίσης ειδήσεις σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (κάθε Παρασκευή 7-9 απόγευμα) στον ραδιοφωνικό σταθμό ART fm 90,6 (http://www.artfm906.gr/).»

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com