Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα πλάνα του Klopp οι Sturridge,Jones,Camacho και Phillips!

Στα πλάνα του Klopp οι Sturridge,Jones,Camacho και Phillips!

O Jurgen Klopp δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους για την κατάσταση και το ρόλο που θα έχουν στην ομάδα ο Daniel Sturridge, αλλά και οι τρεις νεαροί παίκτες της ακαδημίας Curtis Jones, Rafael Camacho και Nathaniel Phillips.

Για τον Sturridge, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα κακό παιχνίδι από τον Daniel στην pre-season. Είναι πάρα πολύ καλός ως τώρα. Το έχω πει 500 φορές. Εάν ο Daniel είναι υγιής, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του. Και φυσικά δε θα το κάνω εγώ. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζω να τα πάει πολύ καλά μέσα στη χρονιά.»

Την ίδια στιγμή, ο Klopp μίλησε και για τους τρεις νέους παίκτες της ακαδημίας, που συμμετείχαν σε όλη την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και τα πήγαν εξαιρετικά: «Ήταν μια εξαιρετική περίοδος για τον Curtis,τον Rafael και τον Nat. Είμαι βέβαιος πως και οι ίδιοι θα συμφωνήσουν. Και οι τρεις συμμετείχαν σε ολόκληρη την προετοιμασία και η απόδοσή τους ήταν εντυπωσιακή. Βοήθησαν πολύ την ομάδα. Είμαστε σε επαφή. Γνωρίζουν τι περιμένουμε από εκείνους και πως είμαστε κοντά τους για να τους βοηθήσουμε. Μπορώ να πω πως τους θέλουμε στην ομάδα.»

Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Klopp, ο οποίος δείχνει να εμπιστεύεται και να στηρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στηρίζει Jones,Phillips και Camacho ο Klopp.
Στηρίζει Jones,Phillips και Camacho ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com