Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά»

Jurgen Klopp: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά»

Ο Jurgen Klopp έδωσε την πρώτη συνέντευξη τύπου εν όψει της νέας σεζόν, που ξεκινά για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη West Ham. O Γερμανός τεχνικός σχολίασε πολλά πράγματα και έδωσε το έναυσμα για τη δυναμική έναρξη της φετινής χρονιάς.

«Το πλάνο είναι ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές Αγγλίας στο τέλος της σεζόν. Αλλά ας δούμε τι συμβαίνει και με τους άλλους συλλόγους. Η Manchester City είναι η περσινή πρωταθλήτρια. Δεν έχασε κάποιον παίκτη,ενώ πήρε τον Mahrez,οπότε δεν είναι πιο αδύναμοι. Εμείς είμαστε ακόμα ο Rocky Balboa και όχι ο Ivan Drago. Είμαστε αυτοί που πρέπει να κάνουμε περισσότερα και να παλέψουμε.Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας.»

Παράλληλα,ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως έχει υψηλές προσδοκίες από την απόδοση της Liverpool τη νέα χρονιά: «Οι δικές μου προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είναι λογικό ότι σε κάποιες περιπτώσεις ξοδέψαμε πολλά χρήματα. Τα τελευταία χρόνια έπρεπε να υπερασπιστώ την μεταγραφική μας νοοτροπία. Ότι δηλαδή πουλούσαμε περισσότερους παίκτες από αυτούς που αγοράζαμε. Αλλά φέτος έπρεπε να φτιάξουμε ένα ρόστερ, το οποίο θα είναι ισχυρό και θα έχει βάθος για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της Premier League. Με ρωτάνε πολλοί άνθρωποι εάν αυτό είναι το καλύτερο ρόστερ που είχα ποτέ. Δε νομίζω, γιατί αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε από τώρα. Θα πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Γιατί αυτό που μετράει στο τέλος είναι το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε με τις ομάδες τις Premier League που θέλουν να μας κερδίσουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε.»

Υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν,θέτει ο Jurgen Klopp.
Υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν,θέτει ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com