Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Anthony Taylor σφυρίζει το Liverpool – West Ham

Ο Anthony Taylor σφυρίζει το Liverpool – West Ham

Η Liverpool ετοιμάζεται την Κυριακή να κάνει πρεμιέρα στη φετινή Premier League στο Anfield με αντίπαλο τη West Ham. Ο Anthony Taylor ορίστηκε ο άρχοντας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Γεννημένος στο Wythenshawe του Manchester  στις 20 Οκτωβρίου του 1978. Ο Taylor διηύθυνε πέρυσι 4 αγώνες των Reds, από τους οποίους κέρδισαν τους δύο. Συγκεκριμένα, είχε οριστεί και στην περσινή πρεμιέρα της ομάδας του Klopp κόντρα στη Watford και μάλιστα θα μπορούσε να είχε σφυρίξει φάουλ υπέρ του Mignolet στην ισοφάριση της Watford στις καθυστερήσεις.

Ήταν διαιτητής στο πέρασμα της Liverpool από το King Power Stadium της Leicester με 2-3, καθώς και από τη νίκη επί της Watford στο δεύτερο γύρο με 5-0. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν όμως η ήττα με 1-0 από την Chelsea.

Να θυμίσουμε ότι, τη σεζόν 2016-17 και συγκεκριμένα τον Οκτώβρη, είχε οριστεί διαιτητής στην αναμέτρηση των Reds με τη Manchester United στο Anfield και είχαν προκληθεί διάφορες αντιδράσεις λόγω της καταγωγής του. Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0.

Παράπονα είχε ο Klopp από τον Taylor μετά τον αγώνα με τη Sunderland το 2017.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com