Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει ξανά δανεικός ο Sheyi Ojo

Πάει ξανά δανεικός ο Sheyi Ojo

Sheyi Ojo: "Είμαι στα καλύτερα μου"

Ούτε και τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στο Anfield ο Sheyi Ojo, καθώς και φέτος θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Championship, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Την περσινή σεζόν ο Άγγλος αγωνίστηκε στη Fulham, η οποία εξασφάλισε στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Premier League. Φέτος δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του η Middlesbrough και είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στο Riverside για το 2018-19 ο 21 άσος.

Στον Klopp άρεσαν οι εμφανίσεις του Ojo κατά τη διάρκεια της pre season, ωστόσο συνεχίζει να πιστεύει, ότι θα είναι καλύτερο για τον ίδιο τον παίκτη να πάει δανεικός, ώστε να βρεί χρόνο συμμετοχής.

“ Είναι λίγο δύσκολα εδώ. Ειδικά για τους επιθετικούς. ” Είπε ο Klopp στο Liverpoolfc.com και συνέχισε :

“ Έκανε μια φανταστική pre season, ήταν πολύ καλός, φάνηκε πιο δυνατός και αρκετά βελτιωμένος στον τομέα της τακτικής. Είχε εξαιρετική παρουσία. ”

“ Για εμένα, όμως χωρίς σκέψη πρέπει να πάει δανεικός. Βγάζει νόημα ο δανεισμός του. Αυτό ισχύει και για εκείνον και για κάποιους άλλους. ”

“ Ο Michael Edwards και όλο του το επιτελείο δουλεύουν για αυτές τις περιπτώσεις. Μέχρι τις 9 Αυγούστου πρέπει να έχουμε πάρει αποφάσεις για όλους τους παίκτες και να δουλέψουμε με τους παίκτες που πραγματικά θέλουμε να έχουμε. Έτσι έχουν τα πράγματα για όλους. ”

What about Woodburn, Wilson, Ojo & Brewster?
Πήρε αποφάσεις για τους μικρούς φέτος ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com