Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να πουλήσει τον Pulisic η Dortmund – Ενδιαφέρεται ο Klopp!

Έτοιμη να πουλήσει τον Pulisic η Dortmund – Ενδιαφέρεται ο Klopp!

Ο προσεχώς παίκτης της Chelsea, Christian Pulisic.

Την προηγούμενη εβδομάδα και πριν το παιχνίδι της Liverpool με τη Borussia Dortmund, ο Jürgen Klopp είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Christian Pulisic, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον Αμερικανό άσο.

Σήμερα, η Γερμανική Bild αναφέρει, ότι η Borussia Dortmund είναι πολύ πιθανό να πουλήσει τον Pulisic το φετινό καλοκαίρι. Η Dortmund έχει έρθει αρκετές φορές σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για την υπογραφή νέου συμβολαίου, όμως σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπήρξε συμφωνία.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού διεθνή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και ο Γερμανικός σύλλογος σκέφτεται να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι. Η πρώην ομάδα του Klopp τον κοστολογεί στα €70 εκατομμύρια και εκτός από τη Liverpool ενδιαφέρεται και η Chelsea για την περίπτωσή του.

Στο πρόσφατο φιλικό μεταξύ Liverpool και Dortmund ο 19χρονος άσος σκόραρε δύο τέρματα και υποχρέωσε τους Reds στην ήττα με σκορ 1-3.

Για την απόκτηση του υπάρχει η πιθανότητα να κινηθεί και η Bayern, καθώς στο πρόσωπο του νεαρού παίκτη βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη των Arjen Robben και Frank Ribery. Επίσης, επαφή με τη Dortmund έχει κάνει και η Real Madrid, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στον παίκτη είχε γίνει αναφορά πριν από λίγο καιρό στα Red Glasses στο κανάλι μας στο YouTube.

Αρέσει στον Jürgen Klopp ο Pulisic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com