Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Alisson “

Jürgen Klopp: “ Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Alisson “

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Η Liverpool χθες ολοκλήρωση τη σπουδαία μεταγραφή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Alisson Becker από τη Roma έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νέος goalkeeper των Reds υπέγραψε 6ετες συμβόλαιο συνεργασίας και ο Jürgen Klopp είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

“ Τις τελευταίες εβδομάδες μας δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη. Για να είμαι ειλικρινής χρειάστηκε μια απλή συζήτηση με τους ιδιοκτήτες. ”

“ Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Δεν έχει σημασία η τιμή, έτσι είναι πλέον οι μεταγραφές και δεν το σκεφτούμε για πολύ. ”

“ Δείχνει την αξία των τερματοφυλάκων τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα συμβεί και άλλες φορές μέσα στις επόμενες εβδομάδες. ”

“ Τα αγγλικά του επίσης είναι εξαιρετικά, έχει εμπερία και από την Ιταλία και τη Ρώμη και από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν λίγο άτυχος στη Ρωσία, όμως έκανε καλό τουρνουά. ”

“ Το συνολικό του πακέτο είναι καλό. Όμως, θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί στην Αγγλία. Το πρωτάθλημα εδώ είναι διαφορετικό, ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός, οι διαιτητές είναι διαφορετικοί και η ζωή του τερματοφύλακα είναι. ”

“ Αυτό όμως δεν έχει σημασία, διότι τον αποκτήσαμε για τα υπάρχοντα καλά του στοιχεία. Βεβαίως, όμως θα τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχει όλα τα καλά χρόνια για ένα τερματοφύλακα μπροστά του. ”

Φαν του Klopp ο de Rossi!
Αρέσει πολύ ο Alisson στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com