Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν ο Chamberlain!

Χάνει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν ο Chamberlain!

Δυσάρεστα είναι τα τελευταία νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Alex Oxlade-Chamberlain, καθώς ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν 2018-19.

Ο Ox τραυματίστηκε κατά τα διαρκεία του πρώτου ημιτελικού του Champions League με τη Roma. Ο Jürgen Klopp μίλησε σχετικά με την επιστροφή του Άγγλου στο Liverpoolfc.Com.

“ Πιστεύω πλέον ότι μπορούμε να πούμε, ότι την επόμενη σεζόν ο Oxlade-Chamberlain θα επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του και την επιστροφή του. ”

“ Το ξέραμε αυτό από την επόμενη μέρα που τραυματίσηκε και ειδικά από την επιτυχημένη του επέμβαση. Ελπίζω όλοι να καταλάβουν αυτή την πληροφορία σωστά. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πλάνο. Είναι ακριβώς το προηγούμενο μας πρόγραμμα, όμως τώρα δίνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. ”

“ Ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη πληροφορία, διότι βρισκόμασταν στο τέλος της σεζόν. ”

“ Η επέμβαση, που έκανε τη μέρα του δεύτερου ημιτελικού με τη Roma, ήταν απολύτως επιτυχημένη. Η αποθεραπεία του πάει επίσης καλά. ”

“ Η αλήθεια, όμως είναι ότι την επόμενη σεζόν δεν θα τον έχουμε κοντά μας στους επίσημους αγώνες ή τουλάχιστον στους περισσότερους από αυτούς. Αν τον δούμε να αγωνίζεται σε κάποιο παιχνίδι τη φετινή σεζόν θα είναι ένα μπόνους.”

liverpool chamberlain
Θα λείψει πολύ ο Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com